Hannah Webdesign
Image default
Business

Website laten maken in Covid tijden – Wij helpen ondernemers hun business naar online te verplaatsen

Een professionele website gemaakt in het beste CMS ter wereld!

Het grootste voordeel als u een WordPress wit website laten maken bij Studio Webdigi is dat de website technisch geoptimaliseerd word voor Google. Goede vindbare websites kunnen makkelijkers worden doorlopen door google hierdoor wordt de content op jouw website goed geïndexeerd door zoekmachines als Google met dus het voordeel dat u website makkelijk gevonden zal worden en relevant is voor google. Daarnaast ondersteund ons CMS je met verschillende technische functionaliteiten waarmee we de vindbaarheid van u WordPress website nog meer zullen verbeteren. Zo heeft elke pagina een SEO-functie om titel en korte omschrijving mee te geven. Ook controleert deze tool of alles goed staat ingesteld voor een trefwoord waarop u gevonden wilt worden. Direct goed van start. Kies voor de kennis van Studio Webdigi. Meer uit uw website halen? Overweeg gebruik te maken van Content marketing voor meer zoekvolume naar je website.

Een website laten maken als ondernemer.

Een professionele website laten maken Amsterdam? Zakelijk design in CMS gemaakt? Studio Webdigi is de WordPress specialist uit Amsterdam, heeft ruim 15 jaar ervaring met het maken van een professionele WordPress website. Het maakt niet uit of u recent gestart bent als zzp’er of dat u eigenaar bent van een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Ik ga graag voor u aan de slag met het bouwen van een goede vindbare WordPress website. Studio Webdigi maakt dus gebruik van het WordPress CMS tijdens het maken van uw bedrijfswebsite. Waarom wij WordPress gebruiken voor u website? Dit is o.a. het meest gebruiksvriendelijke platform om mee te werken dat te allen tijde kan worden uitgebreid.

Goede vindbare website is de kern van online success.

Bereik sneller uw doelen met een professioneel gemaakte site van Studio Webdigi. Wij helpen uw helemaal op weg en zetten zo uw online business voor uw op.

Waarom kiezen voor Studio Webdigi 

  • Complete site voor je bedrijf
  • Conversiegerichte site voor zzp-ers
  • Winstgevende online marketing
  • Professionele website voor het MKB
  • Meer leads uit uw online business
  • Google Ads
  • ZZP-ERS
  • Goede vindbare site 
  • WordPress CMS
  • Mobiel-vriendelijke

Winstgevende online marketing voor het MKB

Bent u zzp’er en wilt u een website laten maken voor uw bedrijf?

Online marketing

Goede online marketing is enorm belangrijk voor de resultaten van je bedrijf. Klanten moeten je immers weten te vinden om gebruik te kunnen maken van je producten en/of diensten. Je kan natuurlijk ook geen gebruik maken van online marketing. Maar je zal dan al snel merken dat je concurrenten die er wel gebruik van maken, hun slaatje hieruit slaan. Online marketing is een investering die zich dubbel en dwars terugverdiend. Mits het goed gedaan wordt natuurlijk. Maak daarom gebruik van onze expertise. Wij weten hoe de markt in elkaar steekt en wat er nodig is om te zorgen voor meer leads naar jouw bedrijf.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Eén van de belangrijkste onderdelen van online marketing is zoekmachine optimalisatie SEO (search engine optimization) genoemd. Het draait bij zoekmachine optimalisatie SEO erom dat je website zo goed mogelijk vindbaar is in Google en het zorgt voor meer leads naar je website. Dat lijkt simpel, maar bij bepaalde zoektermen komen wel duizenden resultaten naar voren en je wil dan dat jouw bedrijf bij die zoektermen bovenaan komt te staan. Google heeft hier een systeem voor bedacht en aan de hand van meer dan 200 factoren wordt bepaald welke website bij welke zoekterm een bepaalde positie krijgt. Een groot deel van deze factoren zijn te vinden op je eigen website, zoals content, afbeeldingen, metadata en interne links. Deze eigenschappen kunnen wij op jouw website optimaliseren, zodat je een hogere positie krijgt in Google bij bepaalde zoektermen die voor jouw website relevant zijn. Deze strategie mag niet ontbreken bij je marketing om te zorgen voor meer klanten.

 

https://studio-webdigi.com