Hannah Webdesign
Image default
Business

Een touringcar huren

Het was mijn 50e verjaardag, en ik wou een touringcar huren om mijn gehele familie mee te nemen naar Avifauna. Mijn familie is namelijk aan de grote kant, zeker als je naar alle neven en nichten kijkt, dus ik had een grote touringcar nodig. Gelukkig kwam ik al snel na een internet zoektocht aan bij Noot, waar je allerlei touringcars kunt huren. Een touringcar huren werd na het vinden van Noot ontzettend makkelijk. We hadden heel veel keuze in welke touringcar we gingen huren, niet alleen in de grootte van de touringcar, maar ook in de hoeveelheid luxe die een touringcar kon hebben. Uiteraard ging de prijs omhoog naarmate het steeds meer luxe bevatte, maar voor vrij weinig extra kon je al veel meer voorzieningen krijgen.

Touringcar huren bij Noot

Bij Noot een touringcar huren ging van het leien dakje. Ik had op geen enkel moment het idee dat ik meer betaalde dan wat ik kreeg van Noot. Een touringcar huren was dus het minste van mijn zorgen. De andere zorgen gingen vooral om het verzamelpunt van mijn hele familie, het is namelijk zo dat een groot gedeelte heel erg om het milieu geeft, en daarom stande pede niet met de auto naar het verzamelpunt wou rijden. Waarom niet iedereen met de eigen auto naar Avifauna laten rijden? De parkeerplaats was niet groot genoeg, vandaar dat we een touringcar wouden huren. Na heel veel gedoe met OV planning lukte het toch om iedereen op een centrale locatie te krijgen waar iedereen blij mee was. Het huren van de touringcar was al geregeld, dus nu hoefde alleen het evenement zelf nog plaats te vinden.

De afloop

Al met al moet ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over het huren van een touringcar bij Noot. Het uitkiezen van een touringcar om te huren ging erg soepel en was makkelijk geregeld. De touringcar haalde iedereen keurig op van het centrale punt, en bracht iedereen ook heel netjes terug, wat wel het minste is wat je kan verwachten. Het is wel eens misgegaan, maar dat is een verhaal voor later.