Hannah Webdesign
Image default
Business

Vergaderen bij Vonk 360

Bij Vonk 360 vergadert u comfortabel. Wij zijn naast de A12 gelegen, zodat wij makkelijk bereikbaar zijn, ook voor uw bedrijf! Op onze website ziet u direct onze vergaderzalen en mogelijkheden. 

Vonk 360 is ook uw vergaderlocatie

Vonk360 onderscheidt zich van andere vergaderlocaties door de duurzaamheid en innovatie van het gebouw. Of u nu met uw eigen team even op een nieuwe plek wilt zitten en op die manier nieuwe ideeën op wilt doen, of een gemakkelijk bereikbare, centrale vergaderruimte in de regio Utrecht zoekt om met klanten uit meerdere windstreken samen te komen. Bij ons vindt u het. Wij hebben de modernste vergaderruimtes beschikbaar. Al onze ruimtes beschikken over volop daglicht en bevatten de modernste technieken. Daarnaast is het bij ons mogelijk om gebruik te maken van interactieve smart presentatie schermen. Over een snelle internetverbinding hoeft u zich ook geen zorgen te maken, wij hebben namelijk glasvezel internet! Wel zo prettig. 

Gemakkelijk bereikbaar

De vergaderlocatie is goed bereikbaar voor gasten uit heel Nederland. Wij zijn gelegen in Veenendaal, in het midden van het land dus. U vindt ons pal aan de A12 in Veenendaal. Of u nu terecht wilt met een kleiner of groot evenement, al uw gasten kunnen bij ons voor de deur parkeren. Het parkeerterrein biedt namelijk ruimte voor 190 auto’s. Het is bij ons ook nog eens mogelijk om uw elektrische auto op te laden, omdat wij beschikken over innovatieve elektrische laadpunten. Duurzaam en innovatief dus!

Over ons

Wij zijn een full service en high end business locatie. Wij bieden kantoorruimten voor ambitieuze ondernemers. Er is keuze uit flexibel in te delen kantoorruimten tot dynamische werkplekken voor start-ups. De kantoor- en meetingruimtes zijn ook projectmatig of voor bijvoorbeeld een eenmalig evenement te huren. Het gebouw is voorzien van de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld energieopslag in de heipalen, koelplafonds, automatische verwarming, verlichting en zonwering en high speed internet en interactieve smartscreens. Wij zijn altijd in beweging, op zoek naar de verbreding, verdieping, verbinding en innovatie. Spreekt dit u aan, kijk dan eens op onze website voor meer informatie of huur direct een vergaderzaal.