Hannah Webdesign
Image default
Business

VT2000 – VvE beheer Amsterdam

 

Aanbod VT2000 voor het VvE beheer in Amsterdam en omgeving – VT2000 heeft de mogelijkheid om het totaalbeheer te verzorgen voor Verenigingen van Eigenaren, ook in Amsterdam. De diensten die worden aangeboden zijn onder andere de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie, het bouwkundig beheer en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en het technisch VvE beheer.  De Vereniging van Eigenaren kan er ook voor kiezen om een deel van het beheer uit te besteden.

Service VT2000

VT2000 is een VvE beheerder dat op elk moment van de dag bereikbaar is. Dit komt mede door de calamiteitendienst. Elke Vereniging van Eigenaren krijgt een eigen beheerder toegewezen  die veel kennis van zaken heeft en in het bijzonder van de desbetreffende VvE. Onderhoudsmeldingen worden snel opgepakt en door middel van het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan wordt ook het grootonderhoud op de juiste en duurzame manier ingepland. VT2000 is een dienstverlenende organisatie en werkt uitsluitend met enthousiaste en professionele medewerkers. Er zijn korte communicatielijnen en een persoonlijk aanspreekpunt. Met het SKW certificaat wordt houvast gegeven aan de kwaliteitseisen die worden verwacht van een VvE beheerder.

Meer informatie

VT2000 wil de VvE’s in Amsterdam graag van dienst zijn. Heeft u nog vragen omtrent VvE beheer in Amsterdam en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, VT2000 is bereikbaar via 0174-286262 of info@vt2000.nl. Daarnaast is er een gratis overstapservice en stappenplan voor een zorgeloze overstap. Extra informatie hierover is te vinden op de website. VT2000 is ook voor het VvE beheer in onze hoofdstad Amsterdam de juiste keuze.