Hannah Webdesign
Image default
Business

Beddengoed voor kinderen

 

Indien u graag beddengoed voor kinderen wilt kopen dan kunt u terecht bij Koalabedding.nl. Hier vindt u alles over kinderdekbedden, de aanvullende dekbedovertrekken met allerlei spannende patronen en kleuren. En u kunt bij ons al het andere bestellen dat nodig is om een kinderslaapkamer helemaal af te maken. Zo zijn er hoofdkussens voor kinderen en zijn er uiteraard ook hoeslakens.

Kinderbeddengoed kunt u dus het beste kopen bij Koalabedding. We leveren voor jonge kinderen, peuters en dreumesen. De maten zijn verschillend en kunnen per leeftijdscategorie worden aangeschaft. Een belangrijk onderdeel van deze slaapkamer artikelen zijn de dekbedden voor kinderen. Deze vind je in de varianten van 4-seizoenen-, zomer- en enkele kinderdekbedden.

Dekbedden

Er is beddengoed te vinden voor kinderen bij Koalabedding dat voor ieder moment geschikt is. Zo zijn er onze 4-seizoenen dekbedden die eigenlijk alles-in-één hebben. Het bestaat uit twee delen. Een lente-herst deel en een zomer deel. De eerste valt onder warmteklasse 3 en de ander onder warmteklasse 4. Bevestig je de beide delen aan elkaar dan is het warmteklasse 1. Koalabedding heeft een eigen huismerk Nappiez die een dergelijk kinderdekbed in het assortiment heeft zitten. Zo is er ook een deken van het merk Jollein dat met klittenband aan elkaar bevestigd kan worden. Cinderella heeft twee losse delen die met manchetknopen gekoppeld kunnen worden. Uiteraard bieden we nog vele andere accessoires erbij zoals hoeslakens, dekbedovertrekken en dergelijken als aanvulling op het beddengoed voor kinderen.

Dekbedovertrekken

Koalabedding heeft dekbedovertrekken met verschillende patronen en kleuren. Zo is er kinderbeddengoed te vinden met superhelden zoals Batman en Spiderman. En voor de allerjongsten zijn er Peppa Pig en Thomas de Trein die voorkomen in peuter en kleuter programma’s. Daarnaast zijn er nog dekbedovertrekken die dieren erop geprint hebben en zijn er neutrale overtrekken met enkel kleuren en kleurpatronen. Zo is er voor iedere kleuter, dreumes of jong kind wel iets te vinden bij Koalabedding wat betreft kinderdekbedden en dekbedovertrekken voor kinderen.

 

https://www.koalabedding.nl/