Hannah Webdesign
Image default
Business

VT2000 heeft meer dan 20 jaar ervaring!

 

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van Vt2000 en wat voor soort bedrijf het is. In dit artikel wordt er uitgelegd wat VvE is, Wat voor soorten beheren wij verlenen en welke randzaken nog meer belangrijk zijn bij ons. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

Wat is Vve

VvE staat voor Vereniging van Eigenaren. Hier wordt u automatisch lid van bij een aankoop van een appartement. U bent nu een onderdeel van het gebouw en daardoor ‘mede-eigenaar’. U heeft daarnaast recht op medegebruik van de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw. Denk hierbij aan het trappenhuis en de lift. Om de gemeenschappelijke belangen van de individuele eigenaren van de appartementsrechten te behartigen, is het verplicht een Vereniging van Eigenaren op te richten. Het doel is om een gezamenlijke verantwoordelijk te creëren samen met de vereniging en uw mede buurt genoten.

Verschillende soorten beheren

Ons VvE beheer bestaat uit verschillende soorten beheren die belangrijk zijn voor de structuur en afspraken. Bij secretarieel administratief beheer wordt de administratie bijgehouden. Dit staat in verband met het ledenregister. Verder wordt er vanuit dit beheer minimaal één keer per jaar de algemene ledenvergadering georganiseerd. Bij het financieel beheer worden de debiteuren- en crediteurenadministratie bijgehouden. Dit gebeurt dagelijks, zodat er achterstanden voorkomen worden. Daarnaast worden de begrotingen en jaarstukken opgesteld. Het technisch beheer bestaat uit het helpen van u als klant bij uw onderhoudsproblemen, zoals: klachten, storingen en andere technische problemen.

Randzaken

Voor ons zijn de randzaken ook heel belangrijk. De communicatie is extreem belangrijk om misverstanden te voorkomen. Er zijn overigens afspraken gemaakt en daarover is de communicatie met uw als klant essentieel. Voor een VvE zijn directe aanspreekpunten heel belangrijk. Daarnaast is het verplicht dat elke VvE een tweetal verzekeringen dient af te sluiten. Dit zijn de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering. Wij beschikken over de benodigde kennis, certificaten en contacten om deze werkzaamheden optimaal te regelen voor uw VvE.

Vereniging van Eigenaren

Het is belangrijk dat een VvE goede afspraken maakt met de buurtbewoners over de gang van zaken. Wilt u nog meer informatie verkrijgen over Vereniging van Eigenaren, lees dan verder op onze website!