Hannah Webdesign
Image default
Business

ATAL: uw specialist in temperatuur dataloggers

Bij ATAL bent u aan het juiste adres voor professionele meetinstrumenten. Wilt u de temperatuur met grote precisie meten? Kies dan voor een datalogger temperatuur van ATAL. Deze meet en registreert de temperatuur nauwkeurig. De dataloggers beschikken over een groot geheugen waar de meetwaarden in opgeslagen worden. Het systeem heeft in de meeste gevallen een ingebouwde batterij en gaat lang mee. ATAL biedt een compleet assortiment dataloggers voor verschillende toepassingen.

Alles onder controle dankzij een datalogger

Veel producten dienen op een bepaalde temperatuur bewaard te worden. Denk aan voedingsmiddelen of medicijnen. Om dit goed in de gaten te houden zijn er speciale dataloggers om de temperatuur te meten. Er zijn meerdere type dataloggers. Zo kunnen USB dataloggers direct worden geconfigureerd en uitgelezen via de USB poort. Een ATX datalogger heeft standaard een ingebouwde temperatuur en RV sensor en een groot geheugen waar 32.000 meetwaarden in opgeslagen kunnen worden. Er zijn heel wat voordelen te benoemen die een datalogger voor temperatuur met zich meebrengt. U hoeft niet zelf bij een meting te blijven, dit gaat allemaal automatisch. Over een lange termijn kan er data verzameld worden die eenvoudig via een pc of laptop kan worden afgelezen. Handmatig invoeren is niet nodig, hierdoor bespaart u veel tijd. Door te controleren en bewijzen dat producten op de juiste temperatuur worden bewaard, biedt u zekerheid. Een temperatuurdatalogger wordt vaak gebruikt binnen de logistiek om te controleren of producten niet te warm of koud vervoerd worden, maar ook door apothekers, facilitair medewerkers en in de land en tuinbouw.

Advies op maat

De mogelijkheden bij ATAL zijn eindeloos. U kunt uw zoekopdracht gemakkelijk verfijnen dankzij het zoekfilter. Komt u er niet helemaal uit met al dat aanbod? De specialisten van ATAL helpen u graag de passende datalogger te vinden. Benieuwd naar het assortiment? Breng een bezoek aan de website van ATAL.