Hannah Webdesign
Image default
Business

Copier water afvalwaterzuivering

Hoeveel waterzuiveringen zouden er in Nederland zijn? Ja beetje gekke vraag, maar persoonlijk denk ik wel veel. Misschien wel honderden. Ze zullen ook wel dag en nacht draaien aangezien Nederland van dat schone drinkwater heeft.

 

De zuivering

Eigenlijk zijn we er niet mee bezig, maar het gebeurt wel. Door middel van innovatieve zuiveringen is waterzuivering (in ons werelddeel) vrij toegankelijk. Kijk, wij weten ook dat u zich geen zorgen wilt maken om uw afvalwaterverwerking. U wilt gewoon dat het geregeld wordt. Tuurlijk, is ook niet moeilijk, zeker niet. Maar wat nou als uw het allemaal zelf moet doen?

 

De middeleeuwse waterzuivering

Tijdens de middeleeuwen was dit bijvoorbeeld nogal een ding. In de middeleeuwen (van circa 500 tot circa 1500) was er niet zo’n goede waterzuivering. En dat terwijl deze periode de geschiedenis van Europa onderscheid van de oudheid en de vroegmoderne tijd, het water werd in de goot gegooid, in de gracht of op straat. Water kwam uit de rivier of werd uit waterputten gehaald. Men ging bijvoorbeeld ook over op het gebruik van ongefilterd regenwater. Gauw ontstonden er onhygiënische omstandigheden vanwege uitwerpselen en afval wat in het water werd gegooid.

 

Tegenwoordig hebben bijvoorbeeld veel kastelen nog geen goede waterzuivering. Hier moet dus op een innovatieve manier mee worden omgegaan. Een bedrijf als ‘’Copier water’’ houd zich hiermee bezig. Kasteel Doorwerth gelegen te Doorwerth. (Gelderland) is door Copier voorzien van een directe afvalwaterzuivering.

 

Mocht er een projectontwikkeling zijn en is er een afvalwaterzuivering benodigd voor uw project. Kunt u contact opnemen met Copier water.