Hannah Webdesign
Image default
Business

Date in een escape room

Je hebt er zolang op gewacht. Eindelijk heb je de moed verzameld om haar te vragen voor een afspraak. En tot je grote vreugde heeft je crush “ja” gezegd.

Wat nu? Het is jullie eerste date, daarom wil je natuurlijk indruk op haar maken. Maar hoe doe je dat? Een romantisch diner bij kaarslicht is misschien een beetje too much op een eerste date. En een filmpje kijken in de bioscoop is ook zo afgezaagd. Opeens dacht je aan een gesprek met je collega. Hij was afgelopen weekend met vrienden naar een escape room geweest. Hey, dit kan je misschien ook doen met je date.

Escape room voor 2 personen

Een escape room is een groepsactiviteit waarbij spelers worden opgesloten in een ruimte. Het is het meest populaire van de laatste tijd. Hoewel heel erg spannend en leuk, kleeft er wel een nadeel aan de meeste escape rooms. Ze zijn meestal gericht op grote groepen.

Gelukkig bestaan er ook escape rooms speciaal voor 2 personen. Eén zo’n locatie waar je met zijn tweeën een escape spel kan doen is Xcape Logix in Nijmegen. Daar hebben ze een escape room met een seriemoordenaar thema. Samen met je crush wordt je opgesloten in een donkere ruimte. Alsof dat niet spannend genoeg is, worden jullie ook nog met handboeien vastgeketend.

Lukt het jullie om binnen de tijdslimiet van 60 minuten te ontsnappen? Het is zeker geen makkelijke klus. Maar gelukkig hebben jullie elkaar nog. Door deze escape room voor twee personen te spelen, weet je precies of er klik is tussen jou en je crush. Want alleen door samen te werken en goed te communiceren kunnen jullie uit de kamer ontsnappen. En als jullie daadwerkelijk ontsnappen, dan kunnen jullie deze overwinnen samen vieren met een etentje tijdens een tweede date. Wie weet is dit het begin van iets moois.