Hannah Webdesign
Image default
Business

Airco huren particulier

 

Wilt u een airco huren als particulier tegen een scherpe prijs? Bij ons airco installatiebedrijf kunt u als particulier goedkoop een airconditioning huren. Wij doen de installatie en verzorgen het onderhoud inclusief overige services. U krijgt dan een professionele split unit geleverd die ook wordt gebruikt door bedrijven, instellingen en (semi)overheden.

Een groot voordeel van een airconditioner huren als particulier voor in uw huis of woning is dat u niet direct voor een grote uitgave komt te staan. Daarbovenop komt dat ons bedrijf altijd vaste lage periodieke prijzen hanteert. Dat maakt het laten plaatsen van nieuwe klimaatbeheersing zeer aantrekkelijk en goedkoop. Wilt u een airco huren als particulier? Doe dat dan bij Airco Lease Company.

Split airco huren particulier

Het huren van een split airco als particulier biedt diverse voordelen. Een split airco unit is bijzonder energieëfficiënt, wat het op de lange termijn een goedkope investering maakt.

In het geval van een split airco systeem zijn twee luchtbehandelingsblokken actief. Een unit is aangesloten op de buitenlucht om verse lucht naar binnen te halen. Een ander blok in binnenshuis geïnstalleerd om de frisse lucht van buiten door de ruimte te verspreiden. Wanneer de lucht van buiten te warm is wordt deze gekoeld, opdat er binnen een aangenaam klimaat ontstaat tijdens warme zomerdagen. Omgekeerd kan het ook. Op koude winterdagen kan een gehuurde split airconditioning juist koude lucht verwarmen.

Wilt u ook het comfort ervaren van professionele klimaatbeheersing? Besluit dan om een split airco te huren als particulier.

Airco units huren particulier

Airco units huren als particulier is goedkoop wanneer u dat doet bij Airco Lease Company. Voor de vaste huurprijs heeft u onderhoud erbij in begrepen. Daarnaast kunt u ook bij ons installatiebedrijf terecht voor andere diensten.

Verhoog de leefkwaliteit in uw woning of huis en kies de diensten die ons bedrijf onder andere aanbiedt in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Kies ervoor om als particulier een airco unit te huren.