Hannah Webdesign
Image default
Business

Waarom een telefoonservice inhuren verstandig is

Het inhuren van de professionele telefoonservice van Antwoordservice komt al gauw in de gedachten van (beginnende) ondernemers op. Startende ondernemers idealiseren vaak het idee van de vrijheid om op basis van zelfbepaalde uren te kunnen werken. Waar ze echter niet van dromen, zijn de vele administratieve taken die gepaard gaan met het hebben van een eigen bedrijf.

Een telefoonservice inzetten heeft voordelen

De professionals van Antwoordservice leveren een telefoonservice die bekend staat vanwege de hoge kwaliteit. U hoeft zich als ondernemer geen zorgen meer te maken over deze heel belangrijke taak binnen uw bedrijf. Waardoor u zich kunt focussen op hetgeen waarom u ondernemer bent geworden. Slechts weinigen van de startende ondernemers zijn miljonairs. Daarom moet de focus liggen op het op gang brengen van uw bedrijf door kwaliteit en kwantiteit. Immers, één klant betaalt de rekeningen niet. En als u zaken kunt doen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over administratieve taken zoals de manier waarop al uw binnenkomende telefoontjes worden afgehandeld, geeft dat een gerust gevoel.

Redenen om een telefoonservice in te huren

Met de telefoonservice van Antwoordservice kan uw bedrijf 24/7 telefonische bereikbaarheid garanderen. Een service waar eigenlijk elk bedrijf baat bij zou hebben. Er werken vriendelijke en deskundige professionals die uw bedrijf altijd op een kundige manier vertegenwoordigen.
Door deze deskundigheid krijgt uw bedrijf direct een professioneel imago. Wanneer één binnenkomend gesprek niet beantwoord wordt, kan dat ervoor zorgen dat uw bedrijf (heel wat) geld misloopt. In een 24-uurs economie is het voor klanten een pré te weten dat uw bedrijf altijd voor ze klaar staat. Minder personeel bespaart uw bedrijf veel geld. Zonder de rompslomp van het hebben van (veel) personeel kunt u toch een uitstekende service bieden.

Vergeet niet dat…

Een voicemail of antwoordapparaat inspreken uw potentiële klant vaker niet dan wél uitnodigt hun verzoek, of probleem voor te leggen. Ze verbreken de verbinding en bellen uw concurrent die hen wél persoonlijk te woord kan staan. De medewerkers van Freevoice Antwoordservice zijn zo professioneel dat uw (potentiële) klant het idee heeft dat hij/zij met een medewerker van uw bedrijf heeft gesproken.