Hannah Webdesign
Image default
Business

Waar kan je dozen kopen?

Kartonnen dozen zijn voor letterlijk alles nuttig, je kunt er van alles en nog wat in doen en opslaan, maar waar kan je dozen kopen. Dozen kopen kan je heel makkelijk doen bij Dozenhal. Bij ons kan je dozen kopen van iedere soort en maat. We hebben zelfs op onze website een makkelijke toolbar waarmee je de lengte, breedte, hoogte en hoeveelheid stuk voor stuk kunt aanpassen om te zoeken in onze voorraad. Hiermee kan je ook direct een offerte aanvragen, da’s wel zo handig voordat je dozen gaan kopen. Nieuwe dozen op maat kopen? Dat kan natuurlijk ook! Gewoon online berekenen wat de kosten zijn voor deze nieuwe dozen kopen.

Waarom dozen kopen bij de Dozenhal

Waarom zou je nou eigenlijk dozen kopen bij de Dozenhal? Het antwoord op deze vraag is zeer simpel. Dozen kopen bij de Dozenhal doe je omdat alles wat vandaag besteld is, kan morgen al eventueel worden geleverd. Dat is een. Daarbij zijn er bij de Dozenhal ruim 2500 verschillende formaten van dozen bij ons op voorraad! Dat is twee. Ook moet je dozen kopen bij de Dozenhal omdat we ruim tienduizend pallets van nieuwe en gebruikte dozen hebben. Dat is drie. De Dozenhal maakt ook nog eens gebruik van eigen transport, zelf hoeven onze klanten uiteraard niets te regelen. Dat is vier. Tot slot is het ook nog eens mogelijk bij de Dozenhal om de dozen volledig met kleur te bedrukken! Dat is vijf. Dat zijn alle redenen om te kiezen voor de Dozenhal bij het kopen van dozen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,8, dat is gebaseerd op meer dan tweehonderd beoordelingen!

Hoe werkt dozen kopen bij de Dozenhal?

Dozen kopen bij de Dozenhal begint bij het direct zoeken in onze voorraad, waar er meer dan 2500 goedkope dozen te vinden zijn. Stap twee van dozen kopen is een offerte op maat binnen een werkdag ontvangen, daarna gaat u met ons voorstel akkoord, en worden de dozen op locatie bij jou geleverd via transport dat onder ons eigen beheer staat.