Hannah Webdesign
Image default
Offers

Vanaf hoe oud kun je starten bij Rijschool Leidschendam

Vanaf hoe oud kun je starten bij Rijschool Leidschendam

 

Het is bij rijscholen Leidschendam al vanaf een vroege leeftijd mogelijk om te beginnen met rijlessen, want als je vroeg begint ben je er snel mee klaar en heb je er het langste profijt van. Vanaf 16 jaar is het mogelijk om aan lessen te beginnen en vanaf 17 jaar kun je je rijbewijs gaan halen bij Rijschool Leidschendam.

 

We hebben speciale instructeurs voor kinderen, deze hebben trainingen gekregen op het gebied van lesgeven aan pubers en jongeren. De rijlessen zijn wat informeler en met minder praten tussendoor. Het gaat vooral om het bezig zijn op de weg en al rijdende leren.  

Als je nog zo jong bent is het van levensbelang dat je weet waar je mee bezig bent en geen gevaar wordt op de openbare weg.

 

 

 

 

Het eerste gesprek voor Rijles Leidschendam

 

Om de klant zo goed mogelijk te helpen willen we altijd beginnen met een eerste kennismaking. Dit kunnen we natuurlijk het beste doen door met elkaar te praten en waarbij we elkaar ook even in de ogen kunnen kijken. De instructeur zit bij dit gesprek. Dit is het eerste contact, we hebben dat dit zorgt voor een fijne sfeer, zodat dit ook doorzet tijdens de rijlessen.

Het is belangrijk dat je je bewust bent waar je aan begint. Daarom willen we dit van tevoren duidelijk maken, ook voor er iets is betaald. Dan kun je altijd nog annuleren voor het te laat is. Bij rijlessen Leidschendam werken ze niet met contracten en zit daardoor nergens aan verbonden.

De verschillende mogelijkheden worden allemaal besproken. Bijvoorbeeld de auto waar je in gaat rijden, het traject, de prijzen en ook de hoeveelheid lessen. De kandidaat maakt in deze alle keuzes hierover.  

Na het gesprek is het tijd om de eerste les in te plannen en te starten aan die weg naar het rijbewijs toe.  

https://drivercompany.nl/rijschool-leidschendam-voorburg/