Hannah Webdesign
Image default
Business

Uw vaarbewijs snel en voordelig behalen

Vaarbewijs behalen: belangrijk voor waterliefhebbers 

Een vaarbewijs halen heeft tal van voordelen voor de waterliefhebber. Het belangrijkste is wel dat u met een vaarbewijs in de Nederlandse wateren veel meer mag dan zonder vaarbewijs. Als u van plan bent om met een schip of waterscooter te gaan varen die boven de 20 kilometer per uur vaart, of met een vaartuig dat langer is dan 15 meter, dan is een vaarbewijs I of vaarbewijs II in Nederland verplicht. Bijna alle fervente Nederlandse waterliefhebbers hebben daarom wel een vaarbewijs of overwegen om op korte termijn te streven naar een vaarbewijs behalen. 

Soorten vaarbewijzen 

In hoofdzaak zijn er twee soorten vaarbewijzen: vaarbewijs I en vaarbewijs II. Vaarbewijs I is de meest basic variant. Dit vaarbewijs is veelal voldoende voor mensen die in de pleziervaart zitten. Met vaarbewijs I mag u alle soorten schepen bevaren, los van het aantal pk’s, tot een lengte van 25 meter. Vaarbewijs II is een aanvulling hierop. Mensen die dit vaarbewijs behalen mogen ook op grotere wateren, zoals het IJsselmeer of Markermeer, varen. Maar ook hier geldt als grens een maximumlengte van 25 meter. 

Uw vaarbewijs behalen doet u snel en voordelig bij ons

Wilt u snel en voordelig uw vaarbewijs behalen? Kijk dan eens op onze website, waar u alle mogelijkheden op dit gebied vindt. Onze ervaren instructeurs hebben alles in huis om u snel wegwijs te maken op het water en kunnen u alle kneepjes van het vaarvak bijbrengen. Bij ons kunt u elk soort vaarbewijs halen tegen aantrekkelijke tarieven. Zodat u straks volledig zelfstandig en gecertificeerd het water op kunt met uw eigen privéjacht, motorboot of zeiljacht. Lekker toch? Neem nu contact op met ons trainingscentrum. Vraag de door u gewenste cursus aan en haal uw vaarbewijs snel en voordelig bij ons vaarcentrum!

Op de website van de randmeren vindt u nog veel meer mogelijkheden, zo beschikken zij ook over een uitgebreide zeilschool met allerlei mogelijkheden. bekijk het eens!