Hannah Webdesign
Image default
Business

Uw auto laten beletteren in Veenendaal

Drukwerk, reclamemateriaal en sign artikelen heeft ieder bedrijf nodig, de uitdaging is om het gewenste product vorm te geven en advies te krijgen over alle mogelijkheden en de juiste materialen. Bij DeKo Sign hebben ze alle expertise in huis en denken ze met u mee vanaf de aanvraag tot het eindproduct. Eén van de mogelijkheden die DeKo Sign biedt is het laten beletteren van uw auto in Veenendaal. Met deze autoreclame staat u waar u ook komt in de picture. Zowel in de stad als op de weg maakt u met een beletterde auto reclame voor uw bedrijf. Bovendien is het de meest simpele en budgetvriendelijke manier om uw auto of bus te veranderen in een complete bedrijfswagen. U kunt bij DeKo Sign terecht voor zowel eenvoudige logo stickers als complete carwraps in de dessins en kleuren van uw wens. Ook kunnen zij op locatie komen om uw auto ter plekke van de gewenste belettering te voorzien.

 

De belettering van uw auto in Veenendaal

Uw auto laten beletteren is een effectief middel om uw dienst of product kenbaar te maken aan potentiële klanten. Bij het beletteren van uw auto heeft u aantal mogelijkheden. Om te beginnen kunt u alleen een logo op uw wagen laten zetten. Verder mogelijkheden zijn het plaatsen van een wervende advertentietekst of het compleet laten beplakken van uw auto met een of meerdere full color fotofolies.

U kunt er verzekerd van zijn dat de wraps, stickers en folies die ze bij Deko Sign voor het auto beletteren gebruiken de onderliggende laklaag niet aantasten. Ze worden op zorgvuldige wijze aangebracht door hun speciaal opgeleide monteurs die ook het verwijderen van eventuele oude belettering en stickers op zich nemen.

 

Het ontwerp van uw belettering

Afhankelijk van uw wensen kunt u uw auto al binnen een dag laten veranderen in een rijdend visitekaartje. U levert bij Deko Sign uw ontwerp en de gewenste opmaak aan, zij zorgen er dan voor dat uw auto bestickerd wordt. En mocht het nodig zijn dan zijn er bij Deko Sign ervaren ontwerpers die een ontwerp kunnen maken dat geheel aan uw wensen voldoet.