Hannah Webdesign
Image default
Business

Technieker gezocht of beheer van uw totaalproject?

Het kan voorkomen dat u voor een tijdje een technieker nodig heeft. U kan deze perfect inhuren via een outsourcingbedrijf. Heeft u meerdere techniekers nodig? Ook dit kan zonder problemen aangevraagd worden via een ingenieursbureau die de outsourcing regelt. Of gaat uw bedrijf een totaalproject uitvoeren en heeft u daarvoor tijdelijke krachten nodig op alle niveaus? Ook dit kan perfect via outsourcing. Er zijn heel wat voordelen verbonden aan outsourcing. Het belangrijkste voordeel is dat een ingenieursbureau heel wat zorgen uit uw handen neemt zodat u zich nog beter op uw project kunt toeleggen.

Waarom kiezen voor outsourcing?

Stel dat u tijdelijk één enkele technieker zoekt. U plaatst een advertentie ‘Technieker gezocht‘ en wacht op de reacties. Uzelf, uw HR-afdeling en/of de afdelingschef besteedt hier veel tijd aan. Dan moet u een contract opmaken voor een bepaalde tijd. Misschien krijgt u weinig kandidaten juist omdat het geen vaste job is. Stelt u zich voor dat u een heel tijdelijk team nodig heeft voor machinebouw en u dit zelf moet organiseren. En wat met een totaalproject dat over vele maanden loopt en heel complex is? Laat dit gewoon over aan een outsourcing bedrijf. Zij sturen de gewenste medewerkers met ervaring. U betaalt aan het ingenieursbureau enkel de factuur voor de geleverde prestaties. Meer hoeft u niet te doen.

Profiteer mee van de ervaring van een outsourcingbureau

Bij het ingenieursbureau weten ze precies waarover u het heeft. Ze denken mee met u en gebruiken hun ervaring om aan uw wensen te voldoen. Zoekt u een storingstechnieker of een werfleider/ploegleider? Of heeft u een onderhouds- of een servicetechnieker nodig? Het outsourcingbedrijf weet wat dit inhoudt en heeft een aantal ervaren mensen ter beschikking die hiervoor in aanmerking komen. U hoeft geen tijd meer te steken in selectie, opleiding, begeleiding of het gedetailleerd uitleggen van de functie. De medewerkers die u over de vloer krijgt kunnen onmiddellijk aan de slag. Doordat ze al in verschillende bedrijven gewerkt hebben, hebben ze veel ervaring en zijn zeer zelfstandig. Ze hebben het proces misschien al bij andere bedrijven gezien en doen graag voorstellen voor uw werkproces. Dit geldt ook voor uw totaalprojecten. Het outsourcingbureau denkt mee met u of denkt in uw plaats. En u profiteert uiteraard van deze professionele aanpak.

https://www.b-source.be/