Hannah Webdesign
Image default
Business

Sneller printen met de HP PageWide Printer

Wilt u sneller en met minder stroomverbruik printen? Op de kosten besparen door efficiënter en voordeliger te printen? Dat kan met een HP PageWide Printer waarmee u in één keer de volledige breedte van een pagina kan pinten.

Wilt u deze printers in actie zien? Maak dan een afspraak voor een demonstratie in de showroom van Repromat in De Meern.

In één keer de volledige breedte van een pagina printen

Met HP PageWide printers print u in één keer de volledige breedte van een pagina, tot een meter breed. Dat betekent dus automatisch sneller en effectiever werken. Bovendien kunt u uw printopdracht eenvoudig per smartphone of tablet naar de HP PageWide printer sturen.

De HP PageWide printers leveren kwaliteit door bewezen technologie en zorgen voor een betrouwbare afdrukproductie van grote oplages.

HP PageWide printers

Bij Repromat heeft men verschillende HP PageWide printers in het assortiment:

  • HP PageWide XL 4000 printer: U print al 4 A0/8 A1 prints binnen één minuut.

  • HP PageWide XL 5000 printer: U kunt 9 meter per minuut printen.

  • HP PageWide XL 8000 printer: U print al 15 A0/30 A1 prints per minuut.

 

Met alle drie de printers kunt u zowel in zwart-wit als in kleur printen.

Wilt u meer weten over één van deze HP PageWide printers? Neem dan contact op met de vakkundige professionals van Repromat. Zij voorzien u graag van advies op maat. U kunt ook een afspraak maken om hun showroom te bezoeken.

Producten in combinatie met de HP PageWide printers

Software en aanvullende producten die zeer goed van pas komen bij HP PageWide printers:

  • HP PageWide XL High Capacity stacker: met deze stapelaar kunt u tot 500 plannen voor grote producties stapelen. Zeer handig als u ‘s nachts door wilt printen en voor grootformaat posterprints.

  • HP PageWide XL Media drawer: voeg twee rollen toe in één lade.

  • HP PageWide XL Top Delivery stacker: met deze stapelaar die direct met uw HP PageWide communiceert bent u verzekerd van een betrouwbare afdrukproductie.

  • SmartStream Preflight Manager: met behulp van deze gebruiksvriendelijke software gaat u nog productiever te werk en kunt u grote printopdrachten in goede banen leiden.

  • PageWide XL PostScript upgrade

  • Vouwsysteem