Hannah Webdesign
Image default
Business

Schouten Advocaten heeft ons goed geholpen

Als wij niet de goede service van Schouten Advocaten hadden gehad, kon ik deze rechtszaak nooit eerlijk winnen. Ik was samen getrouwd met mijn man, totdat hij is vreemdgegaan met iemand anders. IK heb direct een echtscheiding aangevraagd nu was alleen het probleem hoe het met de kinderen zou gaan. Eerst zij mijn man dat die ze bij hem wilde hebben terwijl ik het daar totaal niet mee eens was. Daarom besloot ik voordat de rechtszaak begon hulp in te schakelen.

Een advocatenkantoor in Zeist vinden

Ik had dus een advocaat nodig die je bij een advocatenkantoor in Zeist, zoals Schouten Advocaten, kon regelen. Maar ik heb hier totaal geen verstand van dus vond ik het moeilijk om hier een start in te maken. Gelukkig heb ik goede vrienden om mij heen die mij hierin wilden ondersteunen. We gingen met z’n alle op zoek naar een goed advocatenbureau met positieve reviews. Al snel kwamen we bij Schouten Advocaten terecht en dat zag er allemaal goed uit. Dus besloten we contact te zoeken en die hadden we snel. Ik kon daar de volgende dag al terecht voor een afspraak om meer details te bespreken waarom ik hun dienst nodig had. Na een goed gesprek en alles door te hebben genomen konden ze meteen voor mij aan de slag en zou ik steeds op de hoogte worden gebracht met het laatste nieuws.

Alles netjes geregeld!

De samenwerking met mijn advocaat ging erg goed. We hadden een fijne band en de advocaat kon goed uitleggen hoe het proces zou verlopen tijdens de rechtszaak en hoe ik mee kon helpen hieraan. Uiteindelijk is alles netjes opgelost en kunnen mijn ex-man en ik in vrede uit elkaar zonder ruzie. Ik ben erg blij dat ik voor Schouten Advocaten ben gegaan, want hierdoor kan ik mijn kinderen nog zien en daar ben ik ze erg dankbaar voor.

Contact

Meer weten over dit advocatenbureau en wat voor soorten diensten zij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan de website van Schouten Advocaten voor meer informatie. Daar vindt u ook alle contactgegevens van het bedrijf.