Hannah Webdesign
Image default
Business

Reumatoïde Artritis behandelen met PEMF Apparaat

Artritis is een verzamelnaam voor ontstekingen die veroorzaakt worden door zowel reumatische aandoeningen, bacteriële infecties als verwondingen. Patiënten lijden onder hevige pijn in het aangedane gewricht. Uiterlijk kenmerkt zich dit dikwijls in roodheid en gezwollenheid van het gewricht. Ook komt het vaak voor dat meerdere gewrichten tegelijkertijd betroffen zijn, waardoor patiënten sterke beperkingen ervaren in hun beweging. Vanwege de grote pijn worden bepaalde bewegingen vaak vermeden, met ernstige klachten zoals spieratrofie tot gevolg. Dankzij wetenschappelijke innovatie is het nu mogelijk artritis behandelen met PEMF apparaat. 

Welke klachten klachten geeft artritis

Als u last heeft van Artritis heeft u waarschijnlijk al diverse methoden gepoogd om de pijn te verlichten en perioden van remissie te verkrijgen. Artsen zijn het er over eens dat de meeste vormen van Artritis niet geheel kunnen verdwijnen. Recente innovaties bieden echter de mogelijkheid om de klachten en symptomen dusdanig te verminderen dat u uw activiteiten weer kunt oppakken. En dat op een heel comfortabele manier: vanuit huis kunt u gemakkelijk zelf uw artritis behandelen met een PEMF apparaat

Hoe kunt u de klachten van Artritis behandelen met PEMF apparaat 

PEMF apparaten gebruiken pulserende elektromagnetische velden om uw celactiviteit te stimuleren en de cellen receptiever te maken voor zuurstof. Zo zal uw levenskwaliteit enorm verbeteren. Magneetveld therapie is een wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode bij tal van chronische klachten. 

Bij T-Therapie is het onze missie uw leven vrij van pijn te maken. Wacht niet langer om actie te ondernemen. Contacteer nu t-therapie om zelf uw artritis te behandelen.