Hannah Webdesign
Image default
Business

PVC tegel

In het geval dat u een bodem in uw huis wilt hebben gemaakt van PVC tegel dan kunt u daarvoor terecht bij Pand16. Deze bijzonder sterke PVC vloeren zijn uiterst bestendig tegen langdurig en veelvuldig gebruik. Het is daarmee een zeer onderhoudsvriendelijk en kostenefficiënte aanschaf.

De aparte onderdelen van zo’n vloer zijn eenvoudig te vervangen, mochten er dus ondanks de hoge duurzaamheid beschadigingen optreden dan kan men die in korte tijd ongedaan maken. Elke afzonderlijke PVC tegel kan eruit worden gehaald en kan worden vervangen met een nieuwe. Op die wijze is het erg gemakkelijk geworden om aan een nieuwe bodem te komen voor uw woning. Pand16 kan u daarover verder informeren.

Pand16 heeft het in huis

Elk type PVC tegel heeft Pand16 in huis, mocht u dus op zoek zijn naar een specifiek soort met een eigen patroon dan vindt u het bij ons. Er zijn er te vinden met een unieke houtlook. Deze look geeft een levensecht patroon weer van een van de vele houtsoorten. Daarmee geeft u een stijlvolle sfeer mee aan uw woning terwijl het de sterkte van een PVC vloer heeft. U slaat met de aanschaf van PCV tegels dus twee vliegen in een klap. U hebt aan de ene kant het visuele aspect dat een extra toevoeging is aan uw pand en aan de andere kant de onderhoudsvriendelijke eigenschappen die u een hoop werk uit handen nemen. Kies daarom voor de PVC vloertegels van Pand16 en maak iets moois van uw huis.

Ontvang advies voor uw woning

Nieuwe PVC tegels leggen doe je niet van de hak op de tak. Hiervoor kunt u het beste de hulp van een adviseur van Pand16 inschakelen. Deze kan u helpen om de beste keuze te maken die aansluiten op uw wensen, maar vooral ook op de eigenschappen van uw woning. Ontvang advies op maat en weet zeker dat je een goede beslissing neemt wanneer je ervoor kiest om een PVC vloer te laten plaatsen.

 

https://www.pand16.nl/