Hannah Webdesign
Image default
Business

Puur relaxen in een privé sauna

Ben je de regenachtige en koude dagen zo beu dat je eens lekker wilt genieten van warmte? Ga dan eens een keer naar een privé sauna in Antwerpen. Na een namiddag of avondje sauna ben je helemaal opgekikkerd en slaap je als een roosje. Je doet fysieke en morele vitaminen op zodat je terug een tijdje verder kunt. In Antwerpen vind je een privé sauna met zwembad zodat je zowel van het heerlijk warme gevoel van de sauna als van een verfrissende koele duik in het zwembad kunt genieten. De combinatie van de twee is gewoon heerlijk.

Een sauna is meer dan alleen maar wat zweten

De meeste mensen kennen de sauna als een cabine waarin je eens lekker zweet, afgewisseld met koude douches. Bij de privé sauna heb je het voordeel dat je in de eerste plaats privé van je sauna kunt genieten, maar dat je ook op eigen tempo en volgens eigen voorkeur van de sauna en al wat er om heen hangt, geniet. Denk bijvoorbeeld aan een privé zwembad, whirlpool van 37°C, een heerlijke Finse sauna of een relaxruimte met een minibar. Het hele kader is ontspannend, sfeervol en rustgevend. Samen met je partner of met vrienden beleef je een aantal heerlijke uren waarbij je gewoon eventjes weg van de wereld bent. Daarnaast kun je ook genieten van speciale arrangementen waar je kunt voor kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijt, al dan niet met champagne, of een luxe arrangement met hapjes en drank. Wat denk je van een heerlijke kaasschotel, fruitgarnituur, tapaschotel of pizza als extra bij je sauna? Je krijgt gewoon een luxe privé wellness voor 2 ter beschikking en je beleeft één groot verwenmoment.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Het is al lang bekend dat een sauna gezond is voor je lichaam. Het is goed voor de bloedsomloop en je huid gaat ontspannen. Je gewrichten en spieren ontspannen door de warmte. Iemand die regelmatig een sauna bezoekt, is veel minder vatbaar voor verkoudheden. En het is vooral ontspannend en goed voor je geestelijke gezondheid. Tijdens het sauna-bezoek gaat het leven iets trager dan wat je gewoon bent. De focus ligt op je lichaam en daardoor gaat je geest ook tot rust komen. Laat alle stress van het dagdagelijkse leven achter jou en geniet van een heerlijk sauna-moment!

https://aquatis.be/