Hannah Webdesign
Image default
Offers

Proteïne shakes bij het sporten!

Proteïne shakes zijn al een lange tijd erg populair onder fanatieke sporters. Het kan dan ook bijna niet dat je er nog nooit van hebt gehoord! Als jij zelf actief bent in de sportschool of dat van plan bent, dan kan het handig zijn om te weten waar deze eiwitpoeders nou eigenlijk goed voor zijn! Wil jij meer weten over de voordelen en het gebruik van de proteìne shakes? lees dan snel verder!

 

De vele voordelen van eiwitpoeders!

Iedereen zegt altijd dat eiwitten essentieel zijn bij het sporten en voor de opbouw van spiermassa, maar waarom is dat eigenlijk zo? De eiwitten zorgen eigenlijk simpelweg voor sneller herstel van de spieren. Dus de spieren die jij afbreekt tijdens het sporten, worden geheeld door zo’n shake. Het versnelt als het ware het hele proces van spierherstel en dat zorgt ervoor dat jij weer snellen de sportschool op kunt zoeken. Eiwitten kunnen je echter ook helpen bij het afvalproces omdat het de spijsvertering een beetje vertraagd, daardoor heb je langer het gevoel dat je vol zit en eet je dus minder!

 

Leef je vegan? We got you!

Vaak komen de eiwitten die we binnenkrijgen uit dierlijke producten als vlees, vis of kwark, maar dit is lang niet altijd het geval. Er bestaat namelijk ook vegan eiwit poeder. Dat is vaak afkomstig uit bruine rijst, soja, hennep, erwten of pompoen. Alle ingrediënten kennen andere voordelen en het is dus helemaal aan jou wat je het fijnst vindt. De vegan eiwit shakes worden vaak op smaak gebracht door smaakstoffen als chocolade of aardbei, ook dat is helemaal je eigen voorkeur!

 

Waar koop je vegan eiwit poeder?

Het kan zijn dat je na het lezen van deze blog nieuwsgierig bent geworden naar de vegan eiwitpoeders. Kijk dan eens op de website van Superfoodies. Zij verkopen vegan protein poeder om jou te helpen bij het afvallen of bij sneller spierherstel. Ook in daar meer informatie te vinden over de vitamines en mineralen die erbij komen kijken! Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met een van de specialisten!

https://superfoodies.nl/