Hannah Webdesign
Image default
Business

Originele visitekaartjes ontwerp je zelf

Met visitekaartjes lopen veel mensen tegen hetzelfde probleem aan: het is namelijk lastig om een origineel visitekaartje te vinden. Vaak heb je op internet aanbieders met standaard ontwerpen, maar er zijn al tal van mensen die deze ook in gebruik hebben. Om te voorkomen dat je iemand tegenkomt met hetzelfde ontwerp visitekaartje, is het zeker aan te raden om het ontwerp zelf te bedenken. Een zelf ontworpen thema voor je visitekaartje straalt niet alleen originaliteit uit, het straalt ook direct eigenheid uit. In een eigen ontwerp kun je je eigen wensen en creativiteit kwijt. Je kunt het ontwerp aanpassen op jouw interesses en karakter. Hierdoor wordt het een persoonlijk visitekaartje dat ook daadwerkelijk van jou is. 

Onderdelen van een visitekaartje

Een visitekaartje heeft naast een ontwerp natuurlijk ook inhoud. De informatie die je op een visitekaartje kunt vinden, is per persoon verschillend. Je kunt zelf bepalen welke info je op je visitekaartje wil afdrukken. Er zijn natuurlijk een aantal vaste onderdelen op een visitekaartje, maar er zijn ook variabele onderdelen. Naam, Bedrijf, Functie en Telefoon nummer zijn een aantal van de vaste onderdelen die je op elk visitekaartje terug vind. Zo ook een mail adres, deze gebruikt tegenwoordig iedereen en dit is daarom ook zeker het vermelden waard op een visitekaartje.

Visitekaartje laten drukken

Wanneer je het ontwerp van je visitekaartje af hebt, is het tijd om deze op te sturen naar een online drukkerij. Een visitekaartje bedrukken kon bij vrijwel elke drukkerij. Reden genoeg dus om snel aan de slag te gaan met het ontwerpen van je eigen originele visitekaartjes. Of besteed dit uit aan iemand anders. Je kunt natuurlijk altijd bij een professioneel bedrijf terecht om te vragen om advies. Dit zou eventueel ook kunnen bij de drukkerij die jouw visitekaartjes uiteindelijk gaat bedrukken.

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/