Hannah Webdesign
Image default
Business

Occasion kopen

Als u op zoek bent naar occasion Nunspeet en omgeving dan zit u bij Nissan van de Bunte op het juiste adres. Zij bieden u een groot aanbod aan tweedehands auto’s die van alle gemakken zijn voorzien. Waarom zou u een tweedehands auto moeten bij een gespecialiseerde dealer?

De kennis is in huis

Als u zelf niet over een uitgebreide auto kennis beschikt kan het moeilijk zijn om een auto te gaan kopen. U weet zelf niet waar u op moet letten en een particulier kan daar gemakkelijk misbruik van maken. Een dealer heeft de auto al goed gecontroleerd op zijn gebreken en kan u daar goed over informeren. De kans dat ze u een slechte auto verkopen is heel klein omdat dit ook schade aan de naam van het bedrijf kan aanrichten. Ze voorzien u dus van eerlijk advies.

Een jong gebruikte auto

Dealers hebben goed inzicht in wat ze wel en niet kunnen verkopen. Jong gebruikte auto’s worden vaker verkocht en dat betekent dat dealers deze juist veel op voorraad hebben staan. Dealers beschikken vaak over goed onderhouden auto’s met lage kilometerstanden . De onderhoudsgeschiedenis en de vorige eigenaar zijn daarnaast ook bekend bij de dealer.

Langer garantie

Bij het kopen van een auto bij de particulier wordt geen garantie gegeven . Een dealer daar in tegen geeft vaak nog garantie, dit kan variëren van 3 maanden tot een jaar.. Dat geeft aan dat de dealer echt alleen auto’s verkoopt waarvan zij weten dat ze in goede staat zijn en mochten er dan toch problemen zijn gaan ze die alsnog kosteloos voor u maken.

Genoeg redenen om een tweedehands auto te kopen bij een dealer als van de Bunte Nunspeet. Kijk op de website voor meer informatie en het aanbod aan occasions.