Hannah Webdesign
Image default
Architecture

Meer privacy in huis? Wij geven je 3 tips

Niemand hoeft te zien dat jij naakt door het huis heen loopt na het douchen omdat je per ongeluk vergeten bent schoon ondergoed mee te nemen naar de badkamer. Een dergelijke situatie wil je het liefst voorkomen. Je brengt er niet alleen jezelf in verlegenheid mee maar wellicht ook de buren die tegenover je wonen of die ene vriend of vriendin die net toevallig met zijn of haar hond langs jouw woning wandelt tijdens het uitlaten. Gelukkig kunnen dit soort situaties vrij makkelijk voorkomen worden. Hoe je dat doet? En hoe je dus meer privacy in huis kunt krijgen? Dat lees je in deze blog waarin wij jou drie tips geven. Ook op het gebied van geluid. Lees snel verder!

 

Met jaloezieën zit je binnen mum van tijd beschut

 

Jaloezieën, onder meer te koop via RaamDecoratieDeal, zijn een hele makkelijke manier om inkijk in jouw woning te voorkomen. Jaloezieën kun je niet alleen voor het woonkamerraam hangen, maar ook voor het raam in jouw slaapkamer of in de badkamer bijvoorbeeld. Met jaloezieën zit je binnen mum van tijd beschut en hoef je niet bang te zijn dat mensen ongewenst naar binnen kijken. Jaloezieën zijn overigens niet alleen praktisch maar ook nog eens zeer stijlvol. Jaloezieën zijn in verschillende uitvoeringen te koop en passen daardoor binnen iedere interieurstijl.

 

Begroeiing in je voortuin is niet alleen mooi maar ook praktisch

Verschillende soorten planten en bloemen in je tuin, wie houdt daar nou niet van? Veel mensen kiezen voor begroeiing in hun voortuin omdat ze het gewoon mooi vinden. Je kunt er echter ook op een praktische manier gebruik van maken. Want door een heg, een boom of wat hogere struiken in je tuin te planten creëer je meteen extra privacy in huis. Vind je dat begroeiing te veel onderhoud vraagt? Dan is een schutting bijvoorbeeld wellicht ook een zeer goede optie.

Zing als nooit tevoren met een goede isolatie

Wanneer je onder de douche of tijdens het koken staat te zingen wil je natuurlijk niet hebben dat je buren mee kunnen genieten van jouw kraai gezang. Kies daarom altijd voor een goede isolatie. Zo kun je ongegeneerd zingen en blijft tevens de warmte in huis waardoor je minder stookkosten hebt. Twee vliegen in één klap dus!

 

https://raamdecoratiedeal.com/