Hannah Webdesign
Image default
Business

Kom jij in aanmerking voor de EIA?

Ben je geïnteresseerd in de allernieuwste technologieën op het gebied van LED? Wij gaan je in dit artikel meer vertellen over LED verlichting, waarom het zo populair is en hoe je voordelig led lampen kunt aanschaffen als bedrijf zijnde. Dankzij deze unieke subsidie kun je tegen aantrekkelijke prijzen diverse soorten led lampen en armaturen aanschaffen, zonder een vermogen hier aan kwijt te zijn. Wil je hier je graag meer over weten? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je meer. Dit artikel legt je uit wat de EIA inhoudt, voor wie het geldt en wat je er van kunt verwachten.

De Energie Investeringsaftrek

Led verlichting heeft enorm veel voordelen, maar helaas ook 1 groot nadeel. Het is namelijk niet goedkoop om led lampen aan te schaffen. Led verlichting is behoorlijk prijzig, en zeker wanneer je een aantal lampen nodig hebt kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Heb je nieuwe verlichting nodig voor een bedrijfspand? Dan is de kans groot dat je aardig wat lampen nodig hebt om het hele pand te voorzien van verlichting. En als je daarvoor ledverlichting wil gaan gebruiken wordt het totaalplaatje erg prijzig. Maar, gelukkig is er voor bedrijven een oplossing gevonden om het toch aantrekkelijk te maken om te kiezen voor energiezuinige verlichting, namelijk de Energie Investeringsaftrek. Nieuwgierig wat dit precies inhoudt? Lees dan zeker even verder.

Voor wie is dit geschikt?

De EIA (afkorting van Energie Investeringsaftrek) is bedoelt voor bedrijven om het aantrekkelijker te maken over te stappen van hun huidige verlichting naar LED. Ben je benieuwd of jij in aanmerking komt voor deze subsidie voor bedrijven? Ga dan op onderzoek uit en Google op termen als “Energie Investeringsaftrek bedrijven” of “Energie Investeringsaftrek 2018” en ontdek of jij in aanmerking komt voor deze aantrekkelijke subsidie LED verlichting.

https://zone-atex.nl/subsidie-led-verlichting/