Hannah Webdesign
Image default
Business

Koffiebekers, een doorn in het oog?

 

Echte koffieliefhebbers krijgen rillingen op hun rug wanneer ze eraan denken; plastic koffiebekers, kartonnen bekers, wegwerpaccessoires… het kan de koffie zomaar verpesten. Nee, niet iedereen houdt van koffie uit een goedkopere beker, maar het heeft toch echt zijn voordelen. Verschillende soorten bekers hebben immers ieder andere bestemmingen die ervoor zorgen dat koffiebekers ineens zo gek niet zijn. Bij Koffiebekerbestellen.nl weten ze hier alles vanaf en als specialist op dat gebied weten bedrukken zij zelfs koffiebekers voor bedrijven.

Soorten koffiebekers

Het assortiment van koffiebekers bestaat doorgaans uit de volgende onderdelen:

Plastic bekers

Kartonnen koffiebekers

Accessoires

Er wordt dus een onderscheid gemaakt tussen koffiebekers van de materialen plastic en karton. Deze plastic bekers zijn doorgaans gemaakt voor koffie automaten, maar ook voor bijvoorbeeld waterkoelers. Kartonnen koffiebekers worden over het algemeen meer gebruikt voor warme dranken als koffie en thee. Deze bekers zijn minder slecht voor het milieu, maar kosten iets meer.

De accessoires die komen kijken bij koffiebekers zijn natuurlijk zaken als koffiedeksels, roerstaafjes en suiker-/ creamersticks. Dit zijn allerlei zaken die perfect aansluiten op de aanschaf van koffiebekers en in elk bedrijf of bij elk evenement de ideale oplossing zijn voor het consumeren van (warme) dranken.

Koffiebekers laten bedrukken

Gezien koffiebekers de laatste jaren steeds meer gebruikt worden, ook bij evenementen, is er een kans ontstaan in de vorm van het bedrukken van bekers. De kans waar het hier over gaat is promotie door middel van koffiebekers. Door bij een evenement bedrukte bekers te gebruiken, wordt er erg subtiel promotie gemaakt. Daarnaast kunnen de bedrukte koffiebekers intern gebruikt worden om de bedrijfseenheid te vergroten en aan bezoekers een professioneel signaal af te geven. Voor alle soorten koffiebekers heeft Koffiebekerbestellen.nl een scherp aanbod en biedt het de mogelijkheid om deze voor een scherpe prijs te laten bedrukken. Laat nu uw nieuwe (gepersonaliseerde) koffiebekers van Koffiebekerbestellen.nl goedkoop produceren en snel leveren!