Hannah Webdesign
Image default
Business

InMotion Health geeft advies omtrent voeding

Er bestaat veel verwarring op het gebied van voeding en gezondheid. Ook experts op het gebied van voeding hebben onderling een andere mening. Dit komt deels omdat voor iedereen andere methoden werken. Wilt u voedingsadvies dat bij u past? Denk dan eens aan een samenwerking met InMotion health. De personal trainers zullen u begeleiden op het gebieden van sport en voeding. Bij InMotion Health wordt tevens gekeken naar uw medische achtergrond. Zo ontvangt u bijvoorbeeld ander advies als u diabetes of hartziekten heeft. In dit artikel zetten wij alvast een aantal voedingstips op een rij voor u!

Vermijd junkfood

Dit lijkt misschien logisch maar toch is het voor veel mensen lastig om van die voedsel af te blijven. Junkfood is zodanig geproduceerd dat het door het lichaam wordt gezien als “hyperbelonend”. Dit zorgt ervoor dat onze hersenen denken dat we hier meer van nodig hebben dan eigenlijk het geval is. Tevens zitten er vaak minder vezels, vitaminen en eiwitten in dit soort producten. In junkfood zitten vaak enorm veel suikers die niet goed zijn voor uw gezondheid. Laat die pizza of vette burger dus staan dit weekend.

Hoe zit het met koffie?

Koffie is jarenlang onterecht gedemoniseerd. Er werd verteld dat koffie heel slecht voor de gezondheid is. Uit onderzoek blijkt echter dat koffie helemaal niet zo slecht is. Er zitten namelijk veel antioxidanten in koffie en het is gebleken dat koffiedrinkers doorgaans langer leven. Daarnaast zou de koffiedrinken minder kans hebben op ziekten zoals diabetes en alzheimer. Een kopje koffie kan dus zeker gezond zijn. Drink niet te veel kopjes koffie achter elkaar. De cafeïne in de koffie kan namelijk slecht zijn voor uw hart.

Advies op maat van professionals

Natuurlijk verschilt de smaak van persoon tot persoon. Daarom is het bij de keuze van gezonde voeding wel zo handig dat u de producten lust en zij goed zijn voor uw persoonlijke omstandigheden. Een samenwerking met InMotion Health kan dan best een goede keuze zijn. Door de personal training en voedingsadvies op maat is de kans op succes zeer groot!