Hannah Webdesign
Image default
Business

Indruk maken met een bedrukte envelop

 

Als bedrijf kan het goed zijn voor de branding als je enveloppen verstuurt die indruk maken op de ontvanger. Mede om deze reden raden wij aan om enveloppen met de huisstijl van het bedrijf te laten bedrukken. In dit artikel leest u waarom dit goed is voor uw bedrijf en wat de mogelijkheden zijn voor het bedrukken van een envelop.

Voordelen van een bedrukte envelop

Één van de voordelen van een bedrukte envelop is dat de ontvanger in een oogopslag kan zien van welk bedrijf de envelop afkomstig is. Dit geeft de ontvanger duidelijkheid. Daarnaast kan een bedrukte envelop de huisstijl van jouw bedrijf laten zien en dat is goed voor de branding van uw bedrijf.

Formaat

Als u kiest om de post van uw bedrijf in een bedrukte envelop te gaan versturen moet u over een aantal punten nadenken. Het eerste punt is het formaat van de envelop. Het komt namelijk wel zo professioneel over als het formaat van de brieven die u verstuurt precies aansluit om het formaat van de envelop die er omheen zit.

Ontwerp

Het volgende waar u over na moet denken is het ontwerp dat op de bedrukte envelop komt. Een envelop die geheel bedrukt is met verschillende kleuren etc. kan als onrustig worden ervaren en komt niet formeel over. Wij raden u daarom aan om het ingetogen en simpel te houden. Een logo met bedrijfsnaam kan bijvoorbeeld al genoeg herkenning overbrengen.

Sluiting

Als laatste moet worden nagedacht over de sluiting van de envelop. Er kan namelijk gekozen worden uit een striplock: deze heeft een strip die je eraf kan, waaronder een plakkende laag zit. De andere optie is een gomsluiting: deze strip moet nat worden gemaakt om de envelop dicht te plakken.

Liever geen bedrukte envelop?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een bedrukte envelop averechts werkt en geen indruk maakt op uw klanten. Op verpakkingvoordeel.nl vind u verschillende onbedrukte enveloppen. Bekijk ons assortiment!

 

Related Posts

Bedrijfsfotografie bij Joppe Fotografie

Een iPhone 6 hoesje mooi of beschermend?

Wanneer een advocaat omgeving Ede inschakelen?