Hannah Webdesign
Image default
Offers

Hebben jullie relatietherapie nodig?

Samen met mijn verloofde ben ik op zoek gegaan naar relatietherapie. We hadden op een gegeven moment door dat wel elkaar steeds minder vaak wilde zien en dat er steeds vaker ruzie ontstond tussen ons voor geen enkele reden. Daarom hebben we allebei besloten om in relatietherapie te gaan om te kijken of onze relatie nog het proberen waard is en om te kijken wat de achterliggende oorzaak is tussen de ruzies.

Relatietherapie waarbij ze je echt helpen

Normaal gesproken ben ik tegen relatietherapie. Ik vind namelijk dat het gewoon een beroep is waar ze stellen ‘helpen’ om alleen maar naar hen te luisteren en daardoor hun geld te verdienen. Ze doen eigenlijk niet zoveel dus vandaar dat ik er een beetje tegenin was. Maar mijn verloofde wilde het graag uitproberen en ik heb toegestemd. We zijn op het internet gaan kijken naar een relatietherapie dat bij ons in de omgeving zat en gelukkig hadden we snel de website van Quint Relatietherapie te pakken. De website zag er goed uit en via de website konden we ook meteen contact opnemen met een van de mediators en konden we een afspraak maken.

Stap voor stap komen we er wel

Tijdens het kennismakingsgesprek was ik nog steeds niet overtuigt dat dit onze relatie zou verbeteren. Maar toen we eindelijk over bepaalde situaties begonnen te praten en achter de achterliggende oorzaak kwamen was ik echt verbaasd. Ik begrijp nu hoe mijn verloofde zich voelde en hoe ik me voelde dat hij begreep. Uiteindelijk hebben we ongeveer een paar sessies gedaan en we gaan er flink op vooruit. Als ze zo door blijven gaan, dan heeft Quint Relatietherapie onze relatie gered.

Contact

Heeft u relatieproblemen tussen uw verloofde, vriend, familielid of iemand anders en wilt samen uw problemen aanpakken met wat hulp? Maak dan een kennismakingsgesprek aan via de website van Quint Relatietherapie en laat u begeleiden tot een goede relatie met uw geliefde. Want alle relaties zijn belangrijk in uw leven en daar strijden wij voor!

https://quintrelatietherapie.nl