Hannah Webdesign
Image default
Business

Hosted telefonie van De Nederlandse Provider

De Nederlandse Provider biedt verschillende diensten op het gebied van zakelijke telefonie. Je geniet zo van de voordelen en het gemak van een telefooncentrale in de cloud maar heb je geen last van dure onderhoudskosten en hoge investeringen. De Nederlandse Provider zorgt ervoor dat alles altijd goed werkt en up to date is zodat je er zelf geen omkijken naar hebt en jij je alleen maar hoeft bezig te houden met jouw onderneming.

Wat biedt De Nederlandse Provider aan?

Een van de diensten die De Nederlandse Provider aanbiedt, is hosted telefonie. Dit is een full service telefoondienst via het internet. De telefooncentrale bevindt zich niet bij jouw bedrijf op locatie maar in het netwerk van een provider, in dit geval De Nederlandse Provider. Bij de beveiligde datacenters van De Nederlandse Provider draait jouw telefooncentrale die via het internet is verbonden met de toestellen bij jou op kantoor. Deze super moderne telefooncentrale is van alle gemakken en technische snufjes voorzien. Zo is het natuurlijk zeer gemakkelijk om te telefoneren maar ook faxen, videobellen en e-mailen behoort tot de mogelijkheden. Via de portal van De Nederlandse Provider kun je zelf gemakkelijk functies toevoegen of wijzigen.

Snel en gemakkelijk overstappen

Indien je gebruik wil maken van hosted telefonie van De Nederlandse Provider dan is dat snel en makkelijk geregeld. Eerst vindt er een adviesgesprek plaats met een van de telefonie experts van De Nederlandse Provider waarin alle behoeften en wensen van jouw onderneming worden doorgenomen. Je krijgt een duidelijk en overzichtelijk beeld van wat allemaal nuttig en mogelijk is voor jouw onderneming. Als alles in kaart is gebracht ontvang je binnen 24 uur een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte van De Nederlandse Provider. Ben je hiermee akkoord dan regelt De Nederlandse Provider de rest. Zo hoef jij je niet druk te maken over technische informatie zoals nummer portering of het configureren van jouw telefooncentrale, dit doet de Nederlandse Provider allemaal voor jou. Zij zorgen er niet alleen voor dat je bijvoorbeeld jouw telefoonnummers allemaal behoudt ook komt De Nederlandse Providers alles bij jou installeren en gaan ze pas weg als alles werkt. Is alles eenmaal geregeld dan staan de telefonie experts van De Nederlandse Provider altijd voor je klaar bij eventuele vragen of problemen. Met hosted telefonie van De Nederlandse Provider ben je dus altijd verzekerd van een geruisloze overstap en goede service.