Hannah Webdesign
Image default
Business

High Care

High Care

Bij Highcarezijn ze gespecialiseerd in de flexibele zorgvraag. Ze zijn altijd op zoek naar de perfect match, om opdrachtgevers en professionals aan elkaar te koppelen. En dan allemaal met één belangrijk doel; de ontwikkeling van de professionals. Zo hebben ze de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen van de Highcare Academy. Maar ze willen ook dat hun kennis altijd up-to-date blijft, zodat ze goed inzetbaar zijn en blijven voor de openstaande vacatures.

Beloning

Ben je als flexwerker aan het werk bij Highcare? Dan wordt je altijd beloond. Want als je deze zomer aan het werk bent, dan ontvang je een bonus van 500 euro bruto voor jouw directe beschikbaarheid. Nou vraag je je natuurlijk af, hoe kan ik mee doen? Nou, je doet automatisch mee als je bent ingeschreven als flexwerker. Door jouw beschikbaar door geven voor de periode van mei tot en met september, kom je in aanmerking. Ben je minimaal 10 diensten beschikbaar in deze periode, dan ontvang je een bonus van 200 euro bruto. Voor minimaal 15 diensten ontvang je 350 euro bruto en voor minimaal 200 euro en ben je minimaal 20 diensten beschikbaar? Dan ontvang je direct 500 euro! En dat is nog eens een goed extraatje.

Werken in de flexbranche

Zie je jezelf wel werken in de flexbranche? Bekijk dan de mogelijkheden! Het ideale is dat je zelf bepaalt wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel je werkt. Daarom is dit een goede baan om te combineren met jouw privéleven. Als je aan de slag wilt als ZZP’er dan geniet je van de voordelen als flexwerken. Je hebt keuze uit veel werk op veel verschillende locaties en je maakt zelf de keuze om losse dienste te draaien of langdurige diensten, of allebei. Want je bent vrij om zelf je aanwezigheid aan te geven.

https://highcare.nu/