Hannah Webdesign
Image default
Business

Het inrichten van je bedrijfstuin

Het inrichten van de tuin bij een bedrijf is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Het moet namelijk aansluiten bij de wensen van het bedrijf, wat dus meerdere mensen zijn. Er moeten veel dingen besproken worden. Gaan we voor een strakke tuinset of toch eerder wat loungebanken? Heel veel is mogelijk. Daarom hieronder wat tips voor de perfecte inrichting van je bedrijfstuin.

Zithoek

Een mooie zithoek is zeker een aanrader. Leg wat kussens neer en je bent al klaar. Er zou hier met lekker weer gegeten kunnen worden of soms misschien een werkoverleg.

Boom

Een boom is meestal een mooie opvulling in een tuin. Het kan veel stijl uitstralen. Een boom is ook het middelpunt van de tuin dus let erop dat je hier je tuin omheen bouwt.

Planten

Planten zorgen meestal dat de tuin wat levendiger wordt. Dit is wel belangrijk in je tuin. Je wilt namelijk niet dat je tuin er lelijk uitziet voor klanten en personeel.  Wil je weinig onderhoud aan je tuin? Kies dan simpele planten uit. Denk hierbij aan varens of een mooie cactus. Deze hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Kunstgras

Kunstgras kan wat duurder zijn maar uiteindelijk heb je er bijna geen omkijken meer naar. Het is mooi en is bestand tegen alle weersomstandigheden, wat soms wel handig kan zijn in Nederland. Daarnaast is het ook makkelijk  te onderhouden en heeft het een lange levensduur.

BBQ

Vinden jullie het op kantoor nou echt leuk om vaak dingen gezamenlijk te doen? Schaf dan gewoon een mooie gasbarbecue aan. Dit staat niet in de weg en is altijd gezellig voor ene vrijdagmiddag borrel.