Hannah Webdesign
Image default
Business

Haaruitval voorkomen met implantatie

 

U kunt haaruitval voorkomen met haarimplantatie. Door haarfollikels uit het achterhoofd weg te nemen en te implanteren op een kale plek kan het haarverlies voor lange duur worden tegengewerkt. Een haarspecialist van Global Hair kan u daarover consulteren. Door haartransplantatie volgens de FUE methode (of de FUT methode) kan men op effectieve wijze gezonde haren transplanteren naar een gebied met haaruitval. De haarwortelzakjes kunnen dan nieuwe haren groeien op die plek en zijn imuun tegen de effecten van dihydrotestosteron (DHT) waardoor men blijvende haargroei overhoudt aan de haarimplantatie en er geen haarverlies meer optreedt.

Bij Globalhair.nl kunt u een consult aanvragen om meer te weten te komen over het implanteren van haren. U kunt bij een Turkse, Belgische of Nederlandse Haarkliniek terecht om uw behandeling te laten doen. Daar krijgt u de hulp van een ISHRS gecertificeerde haarchirurg die u uw haardos weer teruggeeft. Wilt u dus wat doen aan uw haaruitval met haartransplantatie. Spreek dan met een van de haarspecialisten van Global Hair.

Goede haarklinieken

Voor professionele implantatie van hoofdharen moet u wezen bij goede haarklinieken om uw haaruitval tegen te gaan. Deze kunt u vinden in België en Turkije. Met name de Turkse klinieken worden aangeraden. Op het forum Haarweb zijn veel mensen te spreken over de haarimplantatie die daar volgens de FUE of FUT techniek wordt uitgevoerd. Globalhair.nl kan u verder inlichten over deze methoden vaar haar transplanteren. Als u dus een betrouwbare haarchirurg wilt om haarverlies te bestrijden ga dan naar een van de haarklinieken in Turkije die Global Hair aanraadt voor haarimplantatie.

Spreek een haarspecialist

Als u met haaruitval te kampen hebt en graag een FUT of een FUE haarimplantatie wilt laten doen dan is Globalhair.nl de plek waar u het beste kunt beginnen. We hebben vele consulenten die u meer kunnen vertellen over een haarbehandeling in Turkije. Ze leggen uit wat er bij een haartransplantatie komt kijken en wat u na het transplanteren van uw hoofdhaar nog moet doen om uw haar gezond te houden voor de komende maanden. Laat daarom een haartransplantatie doen en ga uw haarverlies tegen met hulp van een haarspecialist van Global Hair.