Hannah Webdesign
Image default
Business

Goedkope wandtegels

Vaak denken consumenten dat goedkope wandtegels van slecht kwaliteit zijn. Wat je dan vaak hoort is dat je beter meer kunt betalen want je gebruikt het toch lang. Dit is gewoon een marketing truc van winkels die willen dat je teveel betaald.

Je kunt gewoon goedkope wandtegels van hele goede kwaliteit kopen. Denk hierbij maar eens aan outlet winkels. In de outlet worden tegels verkocht van de fabriek zelf. Het zijn dezelfde tegels dat de winkels afnemen en verkopen. Het is veel duurder omdat het door veel tussenpersonen gaat.

De wandtegels worden in de fabriek gemaakt daarna worden ze aan een regio groothandel verkocht. Die verkoopt het weer aan een kleinere groothandel. Die verkoopt het weer door aan de winkels. Wij kopen het weer in de winkel. Tegen de tijd dat het bij ons aankomt, is de prijs al flink omhoog. Elke bedrijf wil winst maken en moet het dus duurder doorverkopen.

Als we alle tussenpersonen eruit snijden en direct bij de fabriek kopen zijn we goedkoper uit. Dit kunnen we doen door in de outlet goedkope wandtegels te kopen. De goedkope wandtegels zijn dus gewoon dezelfde wandtegels. Alleen is het assortiment wel beperkt en op is op. De goedkope wandtegels zijn namelijk de tegels dat niet verkocht zijn. De fabriek maakt altijd teveel omdat dit goedkoper is en vroeger werd het overschot vernietigd. Nu word het gewoon in een outlet verkocht.