Hannah Webdesign
Image default
Offers

Geïnteresseerd in Fysiotherapie in Hoogland?

Bent u woonachtig in Hoogland en bent u geïnteresseerd in fysiotherapie? Zoek dan niet verder! Bij Zee in Beweging staan wij voor fysieke en mentale vitaliteit. Wij bieden dan ook diverse diensten aan om deze fysieke en mentale vitaliteit aan te sterken als u momenteel in een dipje zit of als u hier om een andere reden behoefte aan heeft. Zee in Beweging bestaan uit de twee professionals Pascalle en Bastian die in 2016 het bedrijf hebben opgericht om écht wat te kunnen betekenen voor hen die dat nodig hebben. Wij geloven er dan ook dat het belangrijk is om te luisteren naar welke signalen je lichaam afgeeft en op deze manier te vinden wat wel en niet goed is voor jou als persoon.

Aan de slag met fysiotherapie in Hoogland

Met Zee in Beweging kunt u gericht aan de slag gaan om te werken aan de fysieke klachten die u ervaart zodat u zo snel mogelijk weer kunt bewegen zoals u graag zou willen. Wij vinden het belangrijk om op persoonlijke wijze aan de slag te gaan. Daarom kunt u bij Zee in Beweging een unieke behandeling op maat verwachten. Op deze manier kunnen wij samen de zoektocht naar de oorzaak van uw klachten en naar de juiste behandeling hiervan. Dit doen wij door middel van onze zeer specifieke behandeltechnieken. Bij onze behandeltechnieken staat het zelfherstellende vermogen van uw lichaam centraal. Technieken waarbij bijvoorbeeld gebruik van maken zijn onder andere Medical tapen, het Mulligan Concept, Oefentherapie en diverse andere behandeltechnieken. Heeft u dus bijvoorbeeld nekklachten, schouderklachten of hoofdpijn? Maak dan snel een afspraak bij Zee in Beweging.

Psychosomatische Fysio

Ook kunt u bij ons terecht voor psychosomatische fysio. Dit houdt in dat wij ons richten op klachten waarbij en geen duidelijke fysieke oorzaak bekend is. Veel van deze klachten zijn aanhoudend doordat lichaam en geest niet in balans zijn. Pijn- en vermoeidheidsklachten kunnen vaak veroorzaakt worden door bijvoorbeeld aanhoudende stress, mentale ziektes, overmatige werkdruk of traumatische ervaringen. In dit geval raden wij u aan om meer informatie op te vragen over deze vorm van therapie.