Hannah Webdesign
Image default
Offers

Gebruikt u al een Blueblock Computerbril met Blauw Licht Filter?

Voor veel mensen die dagelijks achter de computer zitten is het belangrijk dat ze scherp kunnen zien op een afstand die voor een leesbril net te ver is. Dat geldt zeker voor webdesigners die afhankelijk zijn van de computer. De computerbril op sterkte is speciaal afgestemd voor het werken achter een beeldscherm en zal daarom de ogen veel beter prima ondersteunen. Dat geldt ook voor als je op je tablet of smartphone even moet kijken naar je e-mails bijvoorbeeld.

Leesbril of Computerbril?

Leesbrillen zijn optimaal om te lezen op ongeveer 30 cm. Bureau en computerwerk zit op 50 a 60 cm. Een oplossing met een leesbril is daarom niet goed. Met een gewone leesbril moet je dichter bij de computer gaan zitten, wat niet zo handig is en veel meer vermoeiend is voor de ogen, zeker als je 50 jaar of ouder bent. Een leesbril geeft dichtbij optimaal zicht op een afstand van ongeveer 30 tot 40 cm. Om met een leesbril goed op een beeldscherm te kunnen kijken, moet je veels te dicht op het scherm gaan zitten.

Nadelen van een leesbril achter de computer.

Door het gebruik van een leesbril bij beeldschermwerk en webdesign moeten mensen achter de computer vaak hun houding van het hoofd en lichaam aanpassen als ze het scherm niet scherp kunnen zien. Wie veel achter de computer zit, kan dan last krijgen van vermoeide en geïrriteerde ogen, doordat ze harder moeten werken om scherp te stellen op het beeldscherm.

Uitleg over de computerbril op sterkte

Een computerbril op sterkte is specifiek voor het werken met beeldschermen gemaakt en biedt goed zicht op een beeldscherm op afstand en kortere afstanden. Eigenlijk zou elke webdesigner die dagelijks achter een beeldscherm zit een computerbril moeten gebruiken ongeacht of een leesbril nodig is of niet.

Een computerbril is speciaal ontworpen om te waarborgen dat je helder en scherp naar het beeldscherm kunt kijken, dat als ideale afstand ongeveer 60 centimeter van de ogen af zou moeten staan. Een computerbril is daarom een prima alternatief voor de gewone leesbril. Een computerbril is een bril die optimaal zicht geeft wanneer je meer dan 2 uur per dag achter de computer zit.

Voor het werken achter de computer adviseren wij van https://computerbril.org/ daarom computerbrillen die je ogen op korte en middellange afstand corrigeren. Computerbril.org biedt computerbrillen speciaal bestemd voor brildragers die meer dan 24 uur per dag op een beeldscherm moeten werken.

Computerbril met blauw licht filter

Een computerbril is vaak met blueblockfilter verkrijgbaar wat er voor zorgt dat het beeld niet te fel is voor je ogen, waardoor ze minder snel droog zullen zijn of vermoeid worden van het beeldscherm. Op een werkplek waar werknemers veel achter de computers moeten werken is een blueblock computer bril dan ook noodzakelijk geworden.

Door een computerbril met blueblock filter te dragen wanneer je nog even in bed op je smartphone of tablet wilt kijken voorkom je met het blauw licht filter dat je natuurlijke melatonine aanmaak in de war raakt. Darmee verbeter je ook je slaapkwaliteit.

Gun daarom ook je ogen rust tijdens het werken achter de computer of tijdens het gebruik van je smartphone. Wanneer je de computerbril eenmaal gebruikt kun je niet meer zonder! 

Een computerbril op sterkte online bestellen?

Bij computerbril.org kun je computerbrillen op sterkte met blauw licht filter snel en gemakkelijk bestellen. Ook zijn er speciale overzet computerbrillen in de vorm van clip-ons en flip-ups leverbaar. Handig voor degene die geen extra bril op sterkte erbij wilt hebben en ook handig voor degene met min glazen in plaats van plus.

https://computerbril.org/