Hannah Webdesign
Image default
Business

Fijne lessen gehad bij een autorijschool in Arnhem

Al een tijdje was ik aan het zoeken naar een goede autorijschool in Arnhem. Doordat er zoveel verschillende rijscholen worden aangeboden in de omgeving van Arnhem, zag ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Dit had als gevolg dat ik de keuze voor een rijschool iedere keer maar had uitgesteld en zo niet tot een goede beslissing kon komen. Op een gegeven moment vond ik dat het genoeg geweest was en besloot ik snel een keuze te maken voor een rijschool in Arnhem. Tijdens het maken van die keuze heb ik continu op een aantal dingen gelet. Een van die dingen was dat ik het belangrijk vond om les te krijgen van dezelfde instructeur tijdens mijn gehele lesperiode. Ook heb ik gelet op het slagingspercentage van de diverse rijscholen in Arnhem en heb ik geïnformeerd naar de diverse wachtlijsten.

Een autorijschool in Arnhem die aan al mijn verwachtingen voldeed

De autorijschool uit Arnhem die volgens mijn criteria het beste uit de bus kwam, was Cees Vendrik. Cees Vendrik staat voor persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat de leerling zich helemaal op zijn gemak voelt. Tijdens de eerste rijles kreeg ik veel informatie en kon ik op een rustige manier kennismaken met de instructeur. De instructeur vertelde mij op een rustige manier hoe de auto werkte en hoe ik kon sturen en remmen. Cees Vendrik voelde op een goede manier aan hoeveel ervaring ik had en wat mijn niveau was. Hierdoor zorgde hij ervoor dat hij continu les gaf op het niveau dat ik aankon en op die manier haalde ik op een fijne manier mijn rijbewijs. Wat ik ook fijn vond aan deze rijschool in Arnhem, was dat de lessen anderhalf uur duurde. Dit gaf mij net wat extra tijd tijdens de lessen en daardoor kon ik beter in de les komen.

Op een snelle manier mijn rijbewijs gehaald

De lessen van autorijschool Cees Vendrik uit Arnhem heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb op een goede manier geleerd hoe ik de auto het beste onder controle kon krijgen en daardoor heb ik op een snelle manier mijn rijbewijs kunnen halen.