Hannah Webdesign
Image default
Business

Etiketten en stempels voor een duidelijke omgeving

Als u eens goed rondom u kijkt, dan merkt u dat uw omgeving boordevol etiketten en afdrukken van stempels zit. Denk bijvoorbeeld aan prijskaartjes en stempels op briefomslagen. Dit zijn de meeste gekende stempels en etiketten. Maar deze handige items gaan veel verder dan dat. Misschien wilt u wel een zeer bijzonder etiket of een persoonlijke stempel? Het kan!

Etiketten: makkelijk, snel en opvallend

Voorgedrukte etiketten met een boodschap zijn een snelle manier om te communiceren. Wilt u als zaakvoerder bijvoorbeeld met Nieuwjaar al uw verzendingen van een wens voorzien? Of heeft u bepaalde goederen die u in promotie wilt aanbieden? In plaats van tientallen etiketten met de hand te schrijven, kunt u beter voorgedrukte etiketten bestellen. Maar etiketten zijn nog meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan signalisatie-etiketten met ‘gevaar’, ‘camerabewaking’, ‘uitgang’ of ‘niet parkeren’ bijvoorbeeld. Het zijn stuk voor stuk sprekende blikvangers. Als zaakvoerder bent u veiligheidshalve zelfs verplicht om bepaalde veiligheidsetiketten aan te brengen in uw kantoren en werkplaats. Wilt u transparante sluitzegels voor briefomslagen of scratch-off etiketten? Heeft u barcode-etiketten nodig? U kunt dit allemaal makkelijk online bestellen.

Stempels voor veelvuldig gebruik

Iedereen kent wel de zeer handige datumstempels of nummerstempels. U neemt het vaak in de hand juist omdat het zo praktisch is. Denk bijvoorbeeld aan stempels met ‘afgehandeld’, ‘vertrouwelijk’, ‘voldaan’, ‘spoed’ en ‘kopie’. Als u dit telkens opnieuw handmatig zou moeten schrijven, is dit een onbegonnen werk. Stempels zijn makkelijk aangebracht, op welk document ook. Doordat het een veelvuldig gebruikt kantoorhulpje is, bestaan er heel wat ontwerpen en uitvoeringen. Er bestaan stempels met ingebouwd inktkussen, stempels die telkens automatisch doordraaien (voor nummers en datum bijvoorbeeld), stempels met of zonder een stevige handgreep en zelfs stempels in multicolor. Daarnaast bestaan er nog ‘mobile printy’ stempels: handige opvouwbare stempels. En wat dacht u van een stempel waarmee u reliëf in papier kunt drukken: de droogstempel?

De mogelijkheden van zowel stempels als etiketten zijn oneindig. U maakt het zichzelf makkelijk met één van deze of met beide praktische tools.

https://fego.be/