Hannah Webdesign
Image default
Business

Een uniek huwelijkscadeau

Een huwelijk is een speciale gelegenheid waar een speciaal huwelijkscadeau bij hoort. Maar wat moet je nou geven? Vaak heeft het bruidspaar alles al en een enveloppe met geld is heel onpersoonlijk. Hoe leuk is het om foto’s, leuke anekdotes, quotes en gelukwensen voor het bruidspaar vast te leggen in een mooi tijdschrift? Bij JIlster kun je online een mooi huwelijks tijdschrift samenstellen met familie, vrienden of collega’s. Een huwelijks tijdschrift over het bruidspaar is een origineel huwelijksgeschenk dat het bruidspaar enorm zal verrassen.

Een eigen tijdschrift van het bruidspaar als huwelijkscadeau

Een bruidspaar als huwelijkscadeau een zelfgemaakte glossy aanbieden is niet alleen origineel, maar ook heel persoonlijk en verrassend. Bij Jilster kun je op eigen wijze invulling geven aan het tijdschrift. Je begint natuurlijk met een mooie cover. Hier plaats je een mooie foto van het bruidspaar samen met een passende tekst. Vervolgens kun je het hele tijdschrift vullen met foto’s en leuke verhalen. Denk bijvoorbeeld aan interviews, een huwelijks horoscoop, tips voor een goed huwelijk of je plaatst er specifieke familierecepten in. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo creëer je alleen of samen met familie, vrienden of collega’s een prachtig gepersonaliseerd tijdschrift dat het bruidspaar zal koesteren.

Hoe maak je een tijdschrift als huwelijkscadeau

Voor dit unieke huwelijkscadeau kun je terecht op de site van Jilster. Op deze website zit een tool verwerkt waarmee je met één klik een start maakt met het maken van het tijdschrift. Je kiest eerst een cover en het aantal pagina’s. Dit aantal kun je later nog aanpassen. Vervolgens kun je foto’s uploaden en teksten plaatsen op de blanco pagina’s. Vind je het lastig om met blanco pagina’s te werken kies dan voor een van de vele voorbeeldsjablonen die te vinden zijn in het programma. Natuurlijk is het ook leuk om samen met anderen aan het tijdschrift te werken. Je kunt dan andere mensen online uitnodigen als redacteur. Eenmaal klaar met het tijdschrift dan kun je voor verschillende afwerkingen kiezen. Bijvoorbeeld met een nietje en een matte of glanzende omslag maar voor een echte glossy uitstraling kies je natuurlijk voor een gelijmde afwerking met een stevige en glanzende omslag zodat deze niet van een echte glossy te onderscheiden is.