Hannah Webdesign
Image default
Business

Een professioneel lichtplan laten maken door een bedrijf

Samen met mijn collega gingen we op zoek naar een professioneel bedrijf die een lichtplan voor ons kon maken. We hadden namelijk een nieuw pand gekocht waar we onze start-up gingen beginnen. Samen hebben we alles uitgedacht qua meubels en hoe alles eruit gaat zien. Het enige probleem was dat we moeite hadden met de belichting in het pand. Het is daarbinnen behoorlijk donker en dat wilden wij niet. Daarom zochten we iemand die onze sfeer kon interpreteren in belichting.

Waar konden we een lichtplan laten maken?

In het begin hadden we geen idee waar we een lichtplan konden laten maken door een expert. We dachten dat het eigenlijk niet bestond en dat je alleen naar een interieurdesigner moest gaan voor zulke dingen. Maar na een tijdje zoeken op het internet kwamen we een bedrijf tegen die alleen professionele lichtplannen maakte voor bedrijfspanden. Dit bedrijf was Lichtkunde en we konden daar al snel terecht voor een afspraak. We werden daar vriendelijk begroet en uiteindelijk zaten we samen aan tafel om alles te bespreken. Samen met de medewerker van Lichtkunde legde we uit waar we naar op zoek waren en de medewerker wist precies hoe hij aan de slag moest gaan en gaf ons een voorbeeld hoe we het konden aanpakken.

Goede sfeer en belichting

We vonden zijn manier van werken fijn en ook wat hij had bedacht van lichtplan klonk goed in de oren. Nadat we het officiële lichtplan hadden goedgekeurd bij het bedrijf, zijn zij aan de slag gegaan om alle materialen te regelen en om deze bij ons in het pand te maken. We hadden geen beter bedrijf kunnen vinden van Lichtkunde. Ze hebben goed werk geleverd en het is ook echt hoe wij het in ons hoofd hadden. De sfeer is fijn door de bepaalde lampen die zij hebben gebruikt. Als ik weer iemand nodig heb voor belichting, weet ik wie ik moet hebben.

Maak een afspraak

Wilt u ook met een medewerker van Lichtkunde een lichtplan voor uw tuin maken? Bekijk dan de website voor meer informatie over hun diensten en producten. Bovendien kunt u daar ook een afspraak maken. Bekijk dit lichtplan tuin.