Hannah Webdesign
Image default
Business

Een proefschrift drukken

Na al het werk van het maken van een proefschrift is het moment aangekomen om uw proefschrift te drukken. Een proefschrift drukken bij Proefschriftenprinten.nl ontzorgt u totaal. Van begin tot eind helpen wij u met de opmaak. Na akkoord van de proefdruk wordt uw proefschrift binnen vijf werkdagen gedrukt en vervolgens door een koerier afgeleverd. Bij uw proefschrift worden gratis de uitnodigingen en stellingen geleverd

De opmaak bij het drukken van uw proefschrift

Naast de inhoud is bij het drukken van een proefschrift de opmaak belangrijk. Bij Proefschriftenprinten.nl helpen we u daarbij waar het maar kan met de opmaak van zowel de omslag als het binnenwerk. Want natuurlijk kunt u zelf uw omslag maken en aanleveren maar u heeft de mogelijkheid om deze omslag gratis door ons te laten ontwerpen. Bij de opmaak van het binnenwerk heeft u dezelfde keuze. Zelf het binnenwerk opmaken of hiervoor de vormgevers van Proefschriftenprinten.nl inschakelen. Maar ook als u zelf het binnenwerk opmaakt staan onze vormgevers voor u klaar om vragen te beantwoorden. Als handige hulpmiddelen hebben wij een handleiding die u helpt bij de opmaak en een aantal templates voor omslag en binnenwerk.

De uitnodigingen voor uw verdediging

Bij het drukken van uw proefschrift worden gratis uitnodigingen voor de dag van uw verdediging gedrukt. Meestal wordt het ontwerp van de omslag doorgetrokken naar de uitnodiging maar net als bij de omslag en het binnenwerk kunt u deze zelf aanleveren.

Het drukken en bezorgen van uw proefschrift

Voordat wordt begonnen met het drukken van uw proefschrift worden eerst de bestanden gecontroleerd. Als alles in orde is wordt een proefafdruk gemaakt die via de post naar u wordt toegestuurd. Na u akkoord op de proefdruk wordt uw proefschrift gedrukt. Door de grote printcapaciteit kan uw proefschrift in vijf werkdagen gedrukt zijn.

Nadat uw proefschrift is gedrukt wordt door proefschriftenprinten.nl een koerier ingeschakeld voor het afleveren. Hierbij wordt er zorgvuldig te werk gegaan. Zo wordt u van tevoren gebeld als het proefschrift wordt afgeleverd en wordt Proefschriftenprinten.nl gebeld wanneer er daadwerkelijk is afgeleverd. Deze bezorging wordt door Proefschriftenprinten.nl betaald.

Extra Diensten

Naast het drukken van uw proefschrift biedt Proefschriftenprinten.nl nog een aantal extra diensten:

  • Het regelen van het aanvragen van een ISBN nummer.

  • Een aantal proefschriften drukken met een hardcover.

Wanneer u één van deze diensten wilt gebruiken dan kunt u hiernaar vragen bij onze medewerkers.