Hannah Webdesign
Image default
Business

Een erg goed bedrijf voor het in gang zetten van een re-integratie tweede spoor

Als bedrijf zochten wij een ander goed bedrijf om een re-integratie tweede spoor in gang te zetten. Binnen ons bedrijf hadden wij namelijk een werknemer waarvan wij wilden dat hij een uitdaging op zijn niveau zou vinden buiten onze eigen organisatie. Dit was het beste voor ons bedrijf en voor de desbetreffende medewerker. Na veel verschillende gesprekken te hebben gevoerd, zijn wij samen met deze werknemer op zoek gegaan naar een bedrijf voor een re-integratie tweede spoor. Al heel snel kwamen wij uit bij Adxpert. Dit komt doordat zij eerder een arbeidsdeskundig onderzoek bij ons hadden uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek bleek dat onze werknemer beter tot zijn recht zou komen bij een andere werkgever. En doordat wij dus al ervaring met Adxpert hadden, wisten wij dat dit bedrijf ons kon helpen op de manier zoals wij dat nodig hadden. Meer informatie vind je op www.adxpert.nl

De re-integratie tweede spoor was een lastige beslissing

Het in gang zetten van de re-integratie tweede spoor, vonden wij in eerste instantie toch wel moeilijk. Het is namelijk niet niets om afscheid te nemen van een collega en met hem samen op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Gelukkig wist Adxpert precies hoe zij ons het beste konden helpen. Wij zijn geen moment ontevreden geweest over Adxpert en zijn daarom dan ook erg dankbaar voor alle hulp die zij ons en onze oud-werknemer hebben geboden. Zonder Adxpert was het ons niet gelukt om dit op zo’n goede manier te laten slagen. De re-integratie tweede spoor van onze voormalige werknemer is ontzettend goed gelukt en hij zit nu helemaal op zijn plaats bij zijn nieuwe werkgever.

Een bedrijf waar je echt op kunt bouwen!

Wat ons met name aansprak bij Adxpert, was hun doelgerichte en pragmatische aanpak. Wij merkten dat dit ons erg hielp en dat wij hier dan ook zeker iets mee konden. Tijdens het hele proces zijn wij vaak om de tafel gegaan met Adxpert om alle mogelijkheden te bespreken. Wij hebben geen moment spijt gehad van onze keuze voor Adxpert en zullen dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan anderen. Kortom, Adxpert is een bedrijf waar je echt iets mee kunt!