Hannah Webdesign
Image default
Business

De onderooglidcorrectie en bovenooglidcorrectie van Ooglift

Bij Ooglift worden ooglidcorrecties uitgevoerd door gespecialiseerde oogartsen. Met meer dan 19.000 behandelingen hebben zij in Nederland verreweg de meeste ervaring op het gebied van ooglidcorrecties. Daarnaast wordt bij Ooglift gewerkt met instrumenten die speciaal zijn ontwikkeld voor het uitvoeren van ooglidcorrecties. Dit zorgt ervoor dat uw ooglidcorrectie nog nauwkeuriger door ons uitgevoerd kan worden.

Bij Ooglift wordt voldaan aan de strengste kwaliteitsnormen en beschikt dan ook over het ZKN keurmerk (Zelfstandige Klinieken Nederland) en is ISO-9001 gecertificeerd.

De onderooglidcorrecti

Een onderooglidcorrectie is een relatief kleine chirurgische ingreep. Door een onderooglidcorrectie worden wallen minder met als resultaat dat u er weer goed uitziet.

Bij Ooglift vindt voor de onderooglidcorrectie eerst een gesprek plaats. In dit gesprek worden uw vragen beantwoord en wordt bepaald of u voor een onderooglidcorrectie in aanmerking komt. Ons doel is een gezonde en natuurlijke uitstraling. Het kan dus voorkomen dat wij u een onderooglidcorrectie afraden om geen hol effect te veroorzaken.

Als de oorzaak van uw wallen vocht is kunnen wij u adviseren wij u om eerst een bovenooglidcorrectie uit te voeren. Door deze bovenooglidcorrectie worden de vochtwallen al minder. Na de bovenooglidcorrectie kan dan alsnog een onderooglidcorrectie uitgevoerd worden.

Een andere oorzaak van de wallen onder uw ogen is een teveel aan vet en huid. Bij een onderooglidcorrectie wordt dit teveel verwijderd. Dit vet komt nooit meer terug zodat u er blijvend weer goed uitziet.

De bovenooglidcorrectie

Hangende oogleden kunnen allerlei klachten veroorzaken zoals hoofdpijn of sneller moe zijn. Verder kunt u er vermoeid of boos uitzien. Door Ooglift kan hier wat aan gedaan worden met een bovenooglidcorrectie. Bij deze ingreep die gemiddeld 30-45 minuten duurt wordt het teveel aan huid en eventueel vet verwijderd. Door de lokale verdoving is de bovenooglidcorrectie pijnloos. Door de speciale techniek is zelfs de verdoving zelf niet gevoelig.

Als uw gezichtsveld ernstig beperkt wordt door hangende bovenoogleden is het mogelijk dat u de bovenooglidcorrectie vergoed krijgt uit de basisverzekering. De aanvraag voor deze vergoeding kan Ooglift voor u verzorgen.

Bij www.ooglift.nl kan een bovenooglidcorrectie voor beide ogen al uitgevoerd worden voor €875,-. Dit is inclusief het intakegesprek en alle nazorg.