Hannah Webdesign
Image default
Business

De HP Latex printer

De HP Latex printer is een van onze beste printers, en wel hierom: met deze printer wordt het mogelijk om een ongelimiteerd aantal toepassingen te creëren! Wat betekent dit? In ieder geval dat u als klant alleen maar voordelen geniet wanneer u kiest voor deze printer. Denk bijvoorbeeld aan het gehele portfolio aanbieden door slechts één printer te gebruiken! Dat is allemaal mogelijk met dit model van HP. De afdrukken zijn niet alleen geurloos, maar drogen direct én ze zijn van een onmogelijk hoge kwaliteit! Zoals we al zeiden, alleen maar voordeel, maar dat zijn niet de enige voordelen waar onze klanten van kunnen genieten wanneer ze kiezen voor deze printer!

Alle voordelen van de HP Latex printer

We hebben al genoemd dat de afdrukken van de HP Latex printer direct droog, geurloos én van hoge kwaliteit zijn. De meeste mensen zouden zeggen dat dat al genoeg was, maar we zijn nog niet klaar. Het fijne van dit model printer is dat het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maakt. Hoe? Daar zullen we nu op in gaan. Ten eerste is de HP Latex zeer eenvoudig om te gebruiken, er staan zelfs gratis training tools online waardoor iedere medewerker binnen de kortste keren het apparaat in de vingers heeft. Daarnaast hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de juiste kleurinstellingen want, de ICC-profielen staan gewoon online! Het is bovendien de ideale printer om zowel binnen als buiten te gebruiken, ideaal voor de bouwindustrie dus.

Nóg meer voordelen

We zijn nog steeds niet klaar met alle voordelen die gepaard gaan met de aanschaf van een HP Latex printer! Ten eerste zijn de verbruikskosten ontzettend laag, waardoor deze printer op de lange termijn zelfs erg voordelig is. Ten tweede kunnen er nieuwe markten aangeboord worden met deze printer, zoals de interieur & decoratie branche. Tot slot zijn er ontzettend veel applicaties mogelijk met deze printer! Er kan geprint worden om textiel, behang en zelfs offset-papier! Allemaal dingen om mee te nemen bij de beslissing van een nieuwe printer kopen. Weet u niet zeker of deze printer voor u geschikt is? Neem contact op!