Hannah Webdesign
Image default
Business

De diensten van NuCall gebruiken

Wij hebben tegenwoordig de diensten van NuCall in ons bezit. Dit komt omdat wij van provider zijn overgeschakeld. We hadden eerst prima internet voor een startende onderneming, maar de laatste tijd is het bedrijf alleen maar groter geworden en daarom hebben we steeds meer internet nodig voor ons werk en is de telefoon roodgloeiend. Dit is ook de reden waarom het internet vaak wegviel, omdat er te veel verkeer was. Daarom wilden we een nieuwe provider die dit ons kon aanbieden. 

NuCall had de beste deals voor ons

Ik had al samen met een paar andere collega’s van mij gekeken naar de providers die een kans hadden, zoals NuCall. Wij hebben vooral gekeken naar wat ze ons allemaal te bieden hadden voor een goede prijs. Want natuurlijk hadden we een budget gekregen hiervoor en konden we niet alles uitgeven. Maar na een goed overleg hadden we besloten om voor de diensten van NuCall te gaan. We gingen een offerte aanvragen en toevallig hadden ze nu een goede deal met hun pakketten. Zakelijk internet en telefonie in een voor een vaste prijs per maand. Echt een ideale deal op het juiste moment. Ik ging akkoord met de offerte en kreeg daarna een vervolg mail van NuCall met daarin de vervolgstappen. 

Fijne manier van werken

Ik moest samen met de provider een datum prikken wanneer ze de apparatuur zouden komen brengen en aansluiten bij ons op kantoor. Dit kon gewoon door de weeks gedaan worden en zo kon ik ook meteen al mijn medewerkers kennis laten maken met ons nieuwe netwerk. Toen ze de apparatuur kwamen installeren, kregen we ook een korte demonstratie van hoe onze nieuwe telefooncentrale in zijn werking ging. Dit was zeker handig om de communicatie soepel te laten lopen. Nu is ons internet razendsnel en kunnen we niet meer zonder, bedankt NuCall!

Contact

Bent u benieuwd naar de producten van deze provider en wat zij nog meer te bieden hebben? Bekijk dan eens de website van NuCall voor meer informatie over waar het bedrijf voor staat en hoe zij uw bedrijf kunnen helpen.

Related Posts

Alle hulp als het gaat om SIP Trunk

The most important life science products

Was ist der Unterschied zwischen Schrauben und Bolzen?