Hannah Webdesign
Image default
Business

Cartoontime is actief als cartoonist

Huur Cartoontime in op uw feestje als cartoonist, sneltekenaar, karikatuurrist of muzikant. Al meer dan 20 jaar treedt Erwin Hogeboom, de initiatiefnemer van Cartoontime op, op feestjes. Alles waarmee je maar kunt tekenen is een inspiratiebron voor Erwin. Dagelijks is hij druk bezig in zijn studio met het tekenen van cartoons en cartoonborden. Tegen zeer scherpe prijzen realiseert hij ze ook voor u! Twijfel niet, maar bestel ze gewoon. Een cartoon is bijvoorbeeld ontzettend leuk om cadeau te doen aan uw partner. 

Cartoontime is in te huren als cartoonist én muzikaal entertainer

Cartoontime is ongeveer 20 jaar geleden opgezet door Erwin Hogeboom. Sindsdien houdt hij zich bezig met het tekenen van cartoons of feesten, bruiloften, party’s, bedrijfsuitjes, jubileums, festivals, braderieën en noem het allemaal maar op. Dankzij de mobiele tekentafel verplaats hij zich eenvoudig van a naar b, waardoor iedereen de kans krijgt om een cartoon van zichzelf te laten maken. Door ook nog een echt frans muziekje af te spelen op mijn karretje is de sfeer compleet. Daarnaast is Erwin actief als illustrator, waarbij hij in allerlei verschillende stijlen afbeeldingen tekent en creëert voor tijdschriften, presentaties, logo’s, kleurplaten, enz. U kunt het zo gek niet bedenken of ik maak een illustratie volledig naar de wensen van de klant. En alsof ik nog niet creatief genoeg ben, ben ik een volleerd speler op een klarinet die u in kan huren om op uw feestje een swingende boel te maken. Kortom, ik ben een echte bezige bij die graag werkt als entertainer op feestjes en andere gelegenheden. 

Neem telefonisch of per mail contact op met mij

Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij inhuren om te entertainen op een feestje. Dit doet u door het contactformulier in te vullen op de website of contact op te nemen via de telefoon of per mail. Van te voren worden alle mogelijkheden besproken om te zien of uw wensen realiseerbaar zijn. Daarna kan tot een prijs overeengekomen worden. U kunt Erwin huren voor 3, 4 of 5 uur vanaf €325,- Het is maar net wat u wilt. Dit wilt u toch niet missen op uw feestje?

Wilt u een cartoonist inhuren? Klik hier