Hannah Webdesign
Image default
Business

Bouwhekken voor de bouwplaats

AIC adviseert, ook bij de keuze voor bouwhekken

De Aannemers Inkoop Centrale ofwel AIC uit Harderwijk levert sinds 1956 machines en materieel aan bouwers door heel Nederland. Van zo een gerenommeerde leverancier mag u dan ook verwachten dat alleen producten van hoge kwaliteit worden geleverd, voor een scherpe prijs. Maar u mag ook van AIC het allerbeste advies verwachten over de machines en  materieel die in uw situatie de beste resultaten geven. Zo helpt AIC u om uw werk makkelijker en beter uit te kunnen voeren. Dus als u bouwhekken nodig hebt voor uw bouwplaats, neem dan snel contact op met AIC: we helpen u graag bij de keuze van de bouwhekken die in uw situatie het optimale resultaat geven.

AIC levert, vervoert en plaatst bouwhekken voor uw bouwplaats

De bouwhekken van AIC zijn stevig en makkelijk plaatsbaar. Precies zoals u mag verwachten van onze bouwhekken. Daarnaast zijn ze gunstig geprijsd en kan AIC de bouwhekken op uw bouwplaats leveren en desgewenst ook plaatsen, voor een beperkte meerprijs. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken en kunt u zich richten op belangrijkere zaken.

Informeer naar de mogelijkheden van een full color spandoek aan uw bouwhekken

Heeft u er weleens aan gedacht om uw bouwhekken te voorzien van een full color spandoek met daarop uw bedrijfsnaam? Bouwhekken voorzien van spandoeken verminderen de inkijk op uw bouwplaats en alleen daarmee al wordt een aanzienlijk deel van de gelegenheidsinbraken voorkomen. Door deze spandoeken te voorzien van een promotietekst voor uw bedrijf verbetert u uw naamsbekendheid. Bovendien zullen leveranciers makkelijker uw bouwplaats kunnen vinden met zo een spandoek. Informeer bij AIC naar de mogelijkheden.