Hannah Webdesign
Image default
Business

Bij ADxpert kunt u terecht voor letselschade begeleiding

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat letselschade begeleiding aanbiedt aan u of één van uw medewerkers? Dan bent u bij ADxpert aan het juiste adres. Zij bieden speciale letselschade begeleiding aan voor mensen die letselschade hebben opgelopen en nog steeds aan de slag willen in de arbeidsmarkt.

Letselschade begeleiding helpt u verder!

Bij ADxpert hebben we de experts om u goed te begeleiden met letselschade. Van psychologen tot coaches die met u door het proces heen gaan om te kijken of u arbeidsgeschikt bent en wat u zou kunnen betekenen voor een bedrijf. Bij de begeleiding met u is er veel face-to-face contact tijdens het project. Hiermee willen wij bijhouden hoe het met u gaat en of alles goed gaat. Wij vinden het belangrijk om dat te weten. Tijdens de intakefase van het traject krijgt u extra veel aandacht van onze arbeidsdeskundige en psychologen. Dit doen wij omdat zij u moeten leren kennen om later te kijken of u iets kan betekenen voor het bedrijf. Bovendien vinden de experts van ADxpert het belangrijk dat de band tussen de klanten en coaches goed zijn. Als hier geen klik mee is, wordt er meteen een nieuwe voor u ingeschakeld. Pas als u de klik heeft gevonden met iemand, gaat hij of zij u begeleiden door het proces en wordt het ook niet meer verandert.

Ervaring

‘Ik heb helaas letselschade opgelopen door een ongeluk met de auto. Gelukkig viel de schade wel mee maar ik bleef met letselschade rondlopen. Mijn baas van mijn werk vond dat ik iemand moest hebben die mij in een traject kon begeleiden. Ik was het hiermee eens en ben meteen iemand gaan zoeken. Al snel kwam ik bij ADxpert terecht en zij helpen mij erg goed. De intakefase was erg intensief. De psychologen kijken goed wat ik nog allemaal kan en wat niet. Daarna was het een fijn traject om te volgen. Ze bleven goed contact met mij houden en ik kon alles bij ze kwijt. Met de hulp van ADxpert weet ik nu wat ik kan in de arbeidsmarkt.

 

Wilt u meer weten over de diensten van ADxpert? Bekijk dan de website www.adxpert.nl voor meer informatie over letselschade begeleiding.