Hannah Webdesign
Image default
Business

Bewindvoering Tiel lost geen schulden op

Mijn hoge schulden waren voor mij aanleiding om Prio bewindvoering Tiel in te schakelen. Ik had echt hulp nodig om mijn financiën weer op orde te krijgen. In eerste instantie wist ik helemaal niet wat een bewindvoerder voor mij kon betekenen. Ik had alleen nog maar van schuldsanering gehoord. Maar dat is iets heel anders. Wanneer je onder bewind staat, is er een bewindvoerder die ervoor zorgt dat je schulden langzaam, stapje voor stapje worden ingelost. Natuurlijk lopen schulden op als je het maar allemaal op zijn beloop laat. Iets dat mij dus overkwam. Door de plotselinge dood van mijn ouders, kort na elkaar, had ik geen zin meer in futiliteiten. Ik had van heel dichtbij meegemaakt dat het leven niet maakbaar is en dat het zomaar ineens voorbij kan zijn. Genieten wilde ik. Dus ik begon haast letterlijk met mijn geld te smijten. Ik had een aardig bedrag van mijn ouders geërfd en het in veel te korte tijd er helemaal doorheen gejast om het zo maar te zeggen. Ik gaf het uit aan vakanties, op stap gaan, uit eten, kleding. En ineens was het op. Zonder dat ik het in de gaten had. Ik had een goede baan gelukkig, waardoor ik meer inkomsten had dan ik in principe nodig had. Dat was mijn geluk.

Bewindvoering Tiel zorgt voor bewustwording

Bewindvoering Tiel zorgde ervoor dat ik net voldoende financiële middelen had om van te leven. Zij beslisten over mijn geld. Eten, drinken, reiskosten, verzorging en kleding was waar ik mijn geld aan mocht uitgeven. Niet zoals ik gewend was, maar op een manier dat ik eigenlijk niets tekortkwam, maar zeker geen extra schulden kon maken. Gelukkig ging het allemaal in goed overleg. De bewindvoerder besliste voor mij over alles wat met mijn geld te maken had. Het budgetplan dat hij opstelde was heftig, maar noodzakelijk om het budget sluitend te krijgen.

Priobewindvoering Tiel was een goede keus

Uiteindelijk ligt de periode dat Priobewindvoering uit Tiel me bijstond alweer enkele jaren achter me. Een tijd die ik nooit meer hoop mee te maken. Maar ik ben dankbaar voor de manier waarop zij mij in mijn meest kwetsbare periode van mijn leven geholpen hebben. Het is fijn dat ik weer baas ben over mijn eigen geld en mijn schulden zijn verdwenen zodat ik weer toekomstperspectief heb.